Gabriela Prisăcariu, apariție îndrăzneață într-un halat de baie provocator. Bustul generos a fost lăsat la vedere

Data publicării:

Gabriela Prisăcariu s-a pozat într-o ipostază extrem de sexy, pe rețelele de socializare.

Gabriela Pricăcariu este una dintre mămicile care și-au revenit miraculos după naștere. Chiar dacă, în urmă cu ceva timp, soția lui Dai Oțil l-a adus pe lume pe Luca Tiago, aceasta a revenit în scurt timp la corpul perfect de model, de parcă trupul ei n-ar fi suferit nicio schimbare. Vizibil mulțumită de reușitele sale, partenera de viață a îndrăgitului prezentator TV se expune foarte des pe rețelele de socializare cu formele la vedere, semn că vrea să fie un exemplu bun pentru toate tinerele mămici. 

Totuși, recent, sexy-mămica și-a surprins fanii printr-o fotografie extrem de provocatoare, care nu i-a scos doar silueta la înaintare vedetei, ci și bustul generos. Vedeta face aceste tipuri de postări, în ciuda criticilor repetate pe care le-a primit de-a lungul timpului, de la anumite persoane care îi spun că nu este normal ca o mamă să se fotografieze așa.

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Dani Oțil, la un pas de divorț de Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil este una dintre persoanele publice extrem de deschise cu fanii săi și nu evită nici măcar un subiect de discuție, fie el extrem de personal. Așadar, în cadrul matinalului pe care îl prezintă pe Antena 1, celebrul om de televiziune povestește aproape în fiecare zi câte o nouă întâmplare din viața familiei sale. Recent, acesta a uimit publicul, dezvăluindu-le faptul că era să ajungă în pragul divorțului cu Gabriela Prisăcariu, după ce acesta nu a trecut testul partenerei sale și a spus chiar ce a gândit.

”Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ''Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată'', iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (...). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, supărat pe soția sa: ”Nu era cazul, aveam alte cheltuieli”. Pe ce aruncă Gabriela Prisăcariu banii

Dani Oțil vrea să-și facă amantă

Mai mult decât atât, în altă ediție a emisiunii, colegul de platou al lui Răzvan Simion și-a exprimat dorința de a-și găsi o amantă, pentru că, spune el, vrea să urmeze trendul actual. Acesta spunea atunci chiar și că a discutat deja și cu soția sa, care s-a arătat a fi de acord, cu o condiție.

"Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, sa vad cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă am drum liber."

Dani Oțil a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa: ”Mie mi se ridică părul pe ceafă”. Prezentatorul vorbește cu greu despre asta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel