Dani Oțil a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa: ”Mie mi se ridică părul pe ceafă”. Prezentatorul vorbește cu greu despre asta

Data publicării:

Dani Oțil a dezvăluit care este cea mai mare frică cu care se confruntă.

Dani Oțil face extrem de multe dezvăluiri în cadrul emisiunii pe care o prezintă pe Antena 1, din viața personală. De mai multe ori, acesta a vorbit despre viața de tată și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat de când a venit pe lume fiul lui, dar chiar și despre cuplul pe care îl formează cu Gabriela Prisăcariu. De data aceasta însă, îndrăgitul prezentator TV a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa. Vedeta spune că nici nu poate să audă de acel lucru, căci i se ridică imediat părul pe tot corpul. De asemenea, soțul Gabrielei Prisăcariu spune că această teamă vine din copilărie.

''Mie mi se ridică părul pe ceafă și acum dacă îmi arătați o seringă. Eu nu vreau să văd o seringă deoarece ceva din copilăria mea, dar nu știu ce, îmi face treaba asta. Deci tava aia de inox celebră, și acum mi se ridică părul pe mine, mă dau pe spate și astăzi chiar dacă știu ca e bine, dar ditamai adultul...'', a declarat Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, optrivit spynews.

Răzvan Simion a recunoscut. Ce aliment consumă în fiecare zi, încă din copilărie

Dani Oțil a dezvăluit motivul pentru care nu-și ia copilul în vacanțe

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Dani Oțil a vorbit și despre motivul pentru care fanii îl văd însoțit pe acesta în vacanțe doar de Gabriela, soția sa, dar nu și de fiul lor. Acesta a recunoscut faptul că este doar vina lui, întrucât se chinuie de foarte mult timp să-i facă pașaport micuțului. Cu toate acestea, prezentatorul nu a reușit, astfel încât Luca Tiago va fi nevoit să rămână acasă în continuare. 

''De trei luni mă chinui să-i fac celui mic pașaport, am tot zis că trece criza, războiul și pandemia și că o să ajung... Tati, îmi pare rău, dar o să merg cu maică-ta!'', a declarat Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil nu-și mai dorește încă un copil

Mai mult, acesta a dezvăluit și faptul că nu își mai dorește încă un copil, pentru că îi este suficient Luca, care a produs deja câteva schimbări majore în viața celor doi.

"Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă. ", a mai spus acesta în cadrul emisiunii.

Ce avantaje avea Dani Oțil în relația cu Mihaela Rădulescu: „Eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow”

Ce curiozități are Dani Oțin din viața de tată

În altă ediție ”Neatza cu Răzvan și Dani”, prezentatorul le-a adresat și o întrebare celor care sunt părinți, care să-l ajute pe acesta să depășească un impas din viața de tată.

"Am și eu o întrebare pentru cei care sunt părinți. Voi cum vă mințiți copiii? Eu îi zic de fiecare dată când ies din casă: "Tati se duce să salveze lumea" și îmi pun capa și plec sau "Tati merge să mai strângă bani la pușculiță, de unde îți va cumpăra prima barcă". Până la ce vârstă am voi să zic asta? El o sa zică: "Tati, te-ai dus să salvezi lumea, dar uite ce e afară". Mai merge câțiva ani, nu cred că o să se prindă el așa ușor.", a zis Dani Oțil în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani".

Care e numele real al lui Dani Oțil și ce semnificație aparte are. Gabriela, soția lui, l-a dat de GOLGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience