Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Data publicării:
Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani
Descriere foto: Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil a făcut un nou anunț, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Dani Oțil a făcut în direct un nou anunț, ce face referire la familia sa. Dacă inițial, fanii credeau că îndrăgitul prezentator glumește, acesta a clarificat ulterior situația, spunând faptul că vorbește cât se poate de serios. În stilul lui caracteristic, adică plin de umor, soțul Gabrielei Prisăcariu a spus faptul că cei doi sunt în căutare de bonă. Acest lucru nu este o noutate, pentru că frumoasa mămică a postat deja acest anunț, pe rețelele de socializare, cu câteva luni în urmă. În acest sens, Dani a ținut să precizeze faptul că au existat bone care au dorit să ocupe postul, însă, precum au venit, la fel de rede au și plecat.

”N-am găsit bonă nici acum. Nu m-au părăsit iubite, cât m-au părăsit bone. Ceva greșesc eu, bineînțeles. Suntem în căutare, nu glumesc”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii pe care o prezintă, potrivit wowbiz.

Răzvan Simion l-a completat imediat pe Dani, spunând faptul că disperarea prezentatorului este reală, motiv pentru care a recurs chiar la un gest extrem.

”E atât de disperat, dacă i-a propus fiică-mii aseară (n.r. să fie bona lui Luca)”, a subliniat și Răzvan Simion.

Gabriela Prisăcariu, ținta criticilor: ”Perfecte sunteți unele”. Ce i-a nemulțumit pe fani

Dani Oțil i-a propus fetei lui Răzvan Simion să îi fie bonă

Soțul Gabrielei Prisăcariu i-a da chiar și un argument pe măsură colegului său de platou pentru care, Ianca, fiica lui, ar trebui să accepte postul de bonă. 

”Mi-a zis că se ocupă cu asta. Ce face toată vara? Unde se duce? Stă la mine, cunoaște casa și are și un salariu foarte bun”, a continuat Dani Oțil.

Răzvan Simion nu a stat deloc pe gânduri și i-a dat replica acestuia, spunând faptul că nu e vorba despre bani, cât de traumele pe care fata sa le va avea, dacă acceptă acest job.

”Nu de bani, de traume e vorba”, i-a dat replica colegul său.

Lecția pe care i-a dat-o Dani Oțil fiicei lui Răzvan Simion

”Știi ce am învățat-o aseară? I-am zis: Ianca, fii atentă, anul ăsta, până la majorat îți mai zice „fetița mea”, după gata. Cere-i acum tot ce vrei, mașină electrică, o vacanță nu știu unde, d-astea. Cere-le acum, o să îmi mulțumească”, a mai adăugat, mândru Dani Oțil.

Dani Oțil, supărat pe soția sa: ”Nu era cazul, aveam alte cheltuieli”. Pe ce aruncă Gabriela Prisăcariu banii

Când a avut soțul Gabrielei Prisăcariu primul sărut

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Dani Oțil a dezvăluit când a avut parte și de primul sărut, dar și cu cine. Chiar dacă fanii se așteptau ca acesta să-și fi început viața sentimentală la o vârstă foarte fragedă, surprinderea tuturor a fost în momentul în care îndrăgitul om de televiziune a dat vestea cea mare. Mai mult, ce i-a șocat pe toți a fost persoana pe care a sărutat-o Dani pentru prima dată.

"Eu, să vă zic despre mine. Eu m-am sărutat prima dată în clasa a 12-a și ce credeți, sărutul a fost cu Răzvan. Da! Să vă zică el. Nu glumesc, treaba voastră dacă nu mă credeți, el e martor. (...)", a dezvăluit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit spynews.

Dani Oțil a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa: ”Mie mi se ridică părul pe ceafă”. Prezentatorul vorbește cu greu despre asta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel