Dani Oțil, supărat pe soția sa: ”Nu era cazul, aveam alte cheltuieli”. Pe ce aruncă Gabriela Prisăcariu banii

Data publicării:
Sursa foto: Dani Oțil, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dani Oțil, Instagram

Dani Oțil a vorbit în direct despre cheltuielile care au loc în familia sa. 

Dani Oțil este foarte cunoscut pentru umorul său, care l-a făcut să fie atât de îndrăgit de public. Alt lucru pe care fanii îl adoră la prezentatorul de pe Antena 1 este faptul că acesta nu se ascunde niciodată să dezbată și subiecte din viața personală, ce le privește fie pe fiul lui, fie pe soția acestuia. De data aceasta, simpaticul prezentator de matinal a făcut referire la o situație în care se regăsesc majoritatea bărbaților. Dani Oțil s-a ”plâns” în fața fanilor, din cauza faptului că Gabriela Prisăcariu dă prea mulți bani pe articole vestimentare, în timp ce alte lucruri sunt prioritare.

„Anumite instincte ne spun să ne luăm o poșetă…Aceste instincte ne ajută să supraviețuim în caz de nebătuți. Femeile au partida lor. Întrebați orice femeie.

Tu te plângi la o masă și zici: «Nu era cazul că aveam alte cheltuieli și a trebuit să luăm poșeta și sandalele, că voi așa vă organizați, pe poșete și sandale». Și celelalte femei vor zice: «E scumpă, dar și merită». Eu am crezut că ele între ele sunt vorbite adică au sâmbătă seara o ieșire ca vrăjitoarele” ,  a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii de matinal pe care o prezintă, potrivit wowbiz.com

Dani Oțil a dezvăluit motivul pentru care nu-și ia copilul în vacanțe

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Dani Oțil a vorbit și despre motivul pentru care fanii îl văd însoțit pe acesta în vacanțe doar de Gabriela, soția sa, dar nu și de fiul lor. Acesta a recunoscut faptul că este doar vina lui, întrucât se chinuie de foarte mult timp să-i facă pașaport micuțului. Cu toate acestea, prezentatorul nu a reușit, astfel încât Luca Tiago va fi nevoit să rămână acasă în continuare. 

''De trei luni mă chinui să-i fac celui mic pașaport, am tot zis că trece criza, războiul și pandemia și că o să ajung... Tati, îmi pare rău, dar o să merg cu maică-ta!'', a declarat Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil a dezvăluit care este cea mai mare frică a sa: ”Mie mi se ridică părul pe ceafă”. Prezentatorul vorbește cu greu despre asta

Dani Oțil nu-și mai dorește încă un copil

Mai mult, acesta a dezvăluit și faptul că nu își mai dorește încă un copil, pentru că îi este suficient Luca, care a produs deja câteva schimbări majore în viața celor doi.

"Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă. ", a mai spus acesta în cadrul emisiunii.

Ce curiozități are Dani Oțin din viața de tată

În altă ediție ”Neatza cu Răzvan și Dani”, prezentatorul le-a adresat și o întrebare celor care sunt părinți, care să-l ajute pe acesta să depășească un impas din viața de tată.

"Am și eu o întrebare pentru cei care sunt părinți. Voi cum vă mințiți copiii? Eu îi zic de fiecare dată când ies din casă: "Tati se duce să salveze lumea" și îmi pun capa și plec sau "Tati merge să mai strângă bani la pușculiță, de unde îți va cumpăra prima barcă". Până la ce vârstă am voi să zic asta? El o sa zică: "Tati, te-ai dus să salvezi lumea, dar uite ce e afară". Mai merge câțiva ani, nu cred că o să se prindă el așa ușor.", a zis Dani Oțil în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani".

Răzvan Simion a recunoscut. Ce aliment consumă în fiecare zi, încă din copilărieGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel