Gabriela Cristea suferă de o alergie puternică: „Am evitat să apar în ultima vreme”. Cum se simte acum prezentatoarea TV

Data publicării:

Gabriela Cristea s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate în ultima perioadă, motiv pentru care a lipsit in mediul online.

Gabriela Cristea este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde își ține comunitatea la curent cu toate lucrurile din viața ei. Totuși, în ultima vreme, vedeta a fost destul de absentă în spațiul public, lucru care le-a dat de gândit fanilor. Celebra prezentatoare nu a lăsat situația nelămurită și a postat mai multe instastory-uri, prin care le-a explicat urmăritorilor ei faptul că s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate în ultima vreme. Concret, soția lui Tavi Clonda a avut de-a face cu o alergie destul de gravă, care i-a afectat în proporții destul de mari aspectul fizic, fapt ce a determinat-o să se retragă pentru o vreme din lumina reflectoarelor.

„Am evitat să apar pe Instagram în ultima vreme, pentru că am avut o alergie foarte, foarte puternică. Se și observă că încă am ochii umflați, dar o să trec și peste aceste aspect.”, a spus Gabriela Cristea pe InstaStory.

Gabriela Cristea, complet nemachiată: ”Asta sunt eu”. Cum arată prezentatoarea TV fără niciun fard pe față

Gabriela Cristea se confruntă cu mai multe alergii

Vedeta le-a explicat însă fanilor că aceasta nu este singura alergie cu care s-a confruntat în ultima vreme, întrucât organismul ei este foarte predispus acestor probleme. Prezentatoarea a întâmpinat o situație asemănătoare și la nivelul unghiilor, însă acum, Gabriela Cristea spune că a găsit soluția.

„Am primit în ultima perioadă destul de multe mesaje legate de problema mea cu alergia. Am destule alergii, am un fond alergic, și alergia despre care v-am mai povestit este cea la unghii, în sensul că făceam mega alergie de la tot ce înseamnă procedurile acestea de înfrumusețare atunci când vine vorba de unghii. M-ați întrebat cum am rezolvat problema. Păi problema am rezolvat-o găsind omul potrivit, care să îmi facă manichiura potrivită, pentru că sunt foarte importante produsele, dar contează și mâna. Poate vă așteptați să vă ofer o soluție revoluționară, dar la mine asta a funcționat. Am o ușoară alergie imediat după ce termină manichiura, dar nu mă mai ține', a mai spus Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

Gabriela Cristea își dorește o vacanță în doi, departe de copii: ”Am un soț care nu mai este soțul meu”. Motivul pentru care Tavi Clonda nu acceptă

 

 

Câți bani câștigă soția lui Tavi Clonda din televiziune

Gabriela Cristea este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV din țara noastră, fiind pe micile ecrane de ani de zile. De fiecare dată, aceasta a dat dovadă de foarte mult profeionalism, lucru ce a făcut-o să intre imediat la inima telespectatorilor și să fie urmărită de fiecare dată cu foarte mare interes. Chiar dacă niciodată nu a dezvăluit ce sumă de bani câștigă lunar, aceasta a făcut o postare pe rețelele de socializare cu privire la situația sa materială, de unde a dat de înțeles faptul că este foarte împlinită când vine vorba de acest capitol și că își poate permite anumite lucruri materiale la care alți oameni doar visează.

„Cred că sunt o femeie împlinită financiar, dar mereu e loc de mai bine. Nu am averea lui Țiriac, dar îmi pot permite câteva mici excentricități, dacă mi le doresc”, a scris Gabriela Cristea pe contul personal de Instagram, potrivit wowbiz.

Gabriela Cristea, îngrozită de prețurile uriașe dintr-un parc de distracții: „A fost un șoc. Câți oameni își pot permite treaba asta?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel