Gabriela Cristea își dorește o vacanță în doi, departe de copii: ”Am un soț care nu mai este soțul meu”. Motivul pentru care Tavi Clonda nu acceptă

Data publicării:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au povestit detalii neștiute din familia lor și despre cum arată viață cu doi copii.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se bucură din plin de perioada verii, relaxându-se cu diferite activități pe care le fac împreună cu cele două fete ale lor. Faptul că cei doi părinți au o carieră care le solicită foarte mult timp, îi obligă pe aceștia să fie mereu pe fugă, astfel încât să aibă timp să pună la punct atât cerințele din viața profesională, cât și ”obligațiile” unei vieți cu doi copii, care sunt la vârsta la care vor să experimenteze cât mai mult. 

„Suntem într-o viteză continuă. Deci dacă lipsește ceva și nu este pus la punct, s-a dus. Trebuie repede să punem masa, apoi să ne îmbrăcăm, să mergem la film. Totul este într-o viteză. Suntem cam…”, a declarat Tavi Clonda, porivit ego.ro

Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu pleacă în vacanțe fără copii

Mai mult, se pare că de când au venit cele două fetițe pe lume, momentele în doi ale cuplului au cam dispărut. Chiar dacă cele mai multe vedete aleg o perioadă de cel puțin o dată pe an când să realizeze o escapadă romantică, departe de copii, cuplul celebru spune că în cazul lor nu este vorba despre acest lucru. Și asta nu pentru că nu vrea Gabriela Cristea, ci din motivul că Tavi Clonda, tatăl fetițelor, este mult prea atașat de ele, astfel încât nu acceptă despărțirea pentru atât de multe zile.

„Eu aș vrea să plecăm pe undeva, dar am un soț care nu mai este soțul meu, este doar tatăl copiilor pentru că nu vrea să se despartă de ele. El este disperat. Deci dacă fetele dispar de acasă o zi-două, nu mai este om.”, a declarat Gabriela Cristea. 

Chiar dacă nu-i convine pe deplin această situație, Tavi Clonda îi spune soției sale faptul că este posibil totuși să cedeze măcar pentru două zile de petrecut exclusiv în doi.

„Ea ar vrea să mergem doar noi doi. I-am zis că poate o să plecăm totuși câteva zile. S-ar putea să avem noroc două-trei zile.”, a completat și soțul celebrei prezentatoare.

Gabriela Cristea, îngrozită de prețurile uriașe dintr-un parc de distracții: „A fost un șoc. Câți oameni își pot permite treaba asta?”

 

Cum își imagina Gabriela Cristea că va arăta tatăl copiilor ei

Prezentatoarea de la Kanal D mărturisește faptul că întotdeauna și-a imaginat faptul că va avea un soț atât de implicat și dedicat familiei, precum este Tavi Clonda. În concepția vedetei, aceasta este noțiunea unei familii. 

„Nu mi-am închipuit că o să am două fete. Mi-am închipuit că o să am o fată, dar Dumnezeu a fost mult mai generos. Știi cum se zice: ai grijă ce îți dorești pentru că se poate îndeplini. Ceea ce nu este rău. Când mi l-am imaginat eu pe tatăl copiilor mei, da, mi l-am imaginat că o să aibă grijă de fete și că o să împărțim atribuțiile amândoi, pentru că de fapt asta înseamnă familie.”, a mai spus Gabriela Cristea.

 

Gabriela Cristea, regula de aur din căsnicia ei: „Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată în viața mea”

 

 

Ce educație le oferă prezentatoarea fiicelor ei

Chiar dacă vedeta și-a dorit să le impună fetelor anumite limite și să nu le ofere chiar toate lucrurile materiale pe care și le doresc, aceasta mărturisea recent faptul că nu întotdeauna reușește asta. 

„Cum vede ceva într-un magazin, trage și zice: “Ăsta e al meu!” și nu te înțelegi cu ea. Eu nu prea sunt de acord să îi cumpărăm chiar tot ce i se năzare, dar uneori, pentru sănătatea noastră mintală, cedăm și asta este, că nu avem ce să facem!

Dar, una peste alta, asta e. Ne-am asumat și lucrurile astea. Eu nu vreau să fie niște râzgâiate și niște răsfățate și să se gândească ele că pocnesc din degete și că le vin pe tavă, că totul li se cuvine.

Ba din contră încerc să facem totul cu recompense ca să zic așa. Dar, uneori, ne mai relaxăm un pic și le las să facă ce vor din mine”, a declarat pentru playtech.ro, Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, fotografie rară din tinerețe. Cum arăta prezentatoarea TV în urmă cu 20 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel