Gabriela Cristea, îngrozită de prețurile uriașe dintr-un parc de distracții: „A fost un șoc. Câți oameni își pot permite treaba asta?”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Ionela Nastase
Descriere foto: Captură video Youtube/ Ionela Nastase

Gabriela Cristea și-a exprimat uimirea cu privire la prețurile ridicate dintr-un parc de distracții pentru copii.

Gabriela Cristea este o mămică mândră a două fetițe. Totuși, chiar dacă își adoră fiicele, pe care le răsfață cu ficare ocazie, prezentatoarea TV nu a putut să stea indiferentă față de prețurile mari pe care le au unele servicii de divertisment pentru copii. Recent, vedeta s-a dus într-un parc de distracții, la insistența celor două, însă aceasta a rămas dezamăgită și uimită de prețurile uriașe. Chiar dacă ea are o situație materială bună, care-i permite să le facă fetelor sale aceste pofte, Gabriela Cristea se gândește la ceilalți oameni, care trăiesc din venituri minime pe economie.

„A fost un șoc pentru mine parcul de distracții, pentru că am stat acolo aproximativ 12 minute, în care am cheltuit 100 de ron și mi se pare îngrozitor. Câți bani să cheltui la parcul de distracții?! Mie una mi se pare foarte scump. Să mergi cu copiii și să trebuiască să le satisfaci dorința de a merge într-un parc de distracții, probabil trebuie să lași minim 100 de euro și hai să fim cinstiți, câți oameni își pot permite treaba asta?”, a spus Gabriela Cristea la ”Mămici de pitici cu lipici”.

Gabriela Cristea, regula de aur din căsnicia ei: „Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată în viața mea”

Ce educație le oferă Gabriela Cristea fiicelor ei

Chiar dacă vedeta și-a dorit să le impună fetelor anumite limite și să nu le ofere chiar toate lucrurile materiale pe care și le doresc, aceasta mărturisea recent faptul că nu întotdeauna reușește asta. 

„Cum vede ceva într-un magazin, trage și zice: “Ăsta e al meu!” și nu te înțelegi cu ea. Eu nu prea sunt de acord să îi cumpărăm chiar tot ce i se năzare, dar uneori, pentru sănătatea noastră mintală, cedăm și asta este, că nu avem ce să facem!

Dar, una peste alta, asta e. Ne-am asumat și lucrurile astea. Eu nu vreau să fie niște râzgâiate și niște răsfățate și să se gândească ele că pocnesc din degete și că le vin pe tavă, că totul li se cuvine.

Ba din contră încerc să facem totul cu recompense ca să zic așa. Dar, uneori, ne mai relaxăm un pic și le las să facă ce vor din mine”, a declarat pentru playtech.ro, Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, fotografie rară din tinerețe. Cum arăta prezentatoarea TV în urmă cu 20 de ani

Machiajul și pantofii cu toc, pasiunile celor două fete

Și, după cum era de așteptat, Victoria și Iris își urmează îndeaproape mama, motiv pentru care cele trei împărtășesc deja pasiuni comune, cum ar fi fardurile și pantofii cu toc. Totuși, Gabriela Cristea spune că vrea să le țină cât mai departe de aceste lucruri, până la vârsta corespunzătoare.

„Cea mică este disperată cu trusele de machiaj, în sensul că, dacă nimerește la mine în cameră, acestea sunt hârjâite, râcâite și toate pensulele sunt terminate. În schimb, Victoria este disperată să probeze și îi plac foarte mult pantofii cu toc și tot îmi spune că vrea și ea niște pantofi cu toc.

Am văzut că există modele, dar nu m-am încumetat, pentru că mi se pare prea devreme să forțăm coloana vertebrală, așa, dacă se probează cu ai mei de două ori prin casă, se joacă, nu e mare tragedie, dar chiar să îi cumpăr pantofi cu toc de la vârsta asta, mi se pare prea mult”, a ma povestit prezentatoarea TV pentru sursa citată.

Gabriela Cristea, motivul pentru care a divorțat de Marcel Toader. Dezvăluirile vedetei: “Când a fost abuz fizic…”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel