Gabriela Cristea, complet nemachiată: ”Asta sunt eu”. Cum arată prezentatoarea TV fără niciun fard pe față

Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Cristea a postat o fotografie cu tenul ei complet demachiat.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite și longevive prezentatoare TV din România. Faptul că vedeta este atât de iubită de fani nu este întâmplător, întrucât aceasta are o relație foarte apropiată cu comunitatea sa pe rețelele de socializare, unde este foarte activă. Tot acolo, soția lui Tavi Clonda postează des imagini cu familia ei, cu activitățile pe care cei patru le fac împreună sau cu alte lucruri din intimitatea lor. De data aceasta însă, Gabriela Cristea și-a surprins fanii cu o fotografie în care este complet naturală, fără nicio urmă de machiaj. Aceasta a scris și un text pe măsură, în care scoate în evidență toate micile imperfecțiune pe care le are tenul ei, la vârsta de 47 de ani, însă, și așa, fanii au complimentat-o neîncetat.

”47…tot ce am trăit până acum mi-a marcat sufletul, dar am încercat să nu îmi așez problemele pe față. Recunosc, nu am fost atât de atenta cu tenul meu; puține creme, mult bronz, câteva riduri în colțul ochiului de la mult râs și mult machiaj. Dar asta sunt eu, cu tenul uscat, cațiva (mai mulți) pistrui dobândiți de la soare și…cu mult curaj.”, a fost textul scris de Gabriela Cristea în dreptul fotografiei.

”Ești o femeie superbă, cu și fără machiaj. În viață Frumusețea e trecătoare.”, Ești superbă și fără machiaj. "Imperfecțiunile" fac parte din viața noastră.”, ”Măcar tu nu te-ai transformat ca celelalte colege de breaslă. Oricum arăți foarte bine!”, „Wow fără machiaj”, au fost doar câteva dintre zecile de complimente primite de Gabriela Cristea.

 

Gabriela Cristea, îngrozită de prețurile uriașe dintr-un parc de distracții: „A fost un șoc. Câți oameni își pot permite treaba asta?”

 

La ce trucuri de înfrumusețare apelează vedeta

În urmă cu doar câteva zile, Gabriela Cristea s-a fotografiat în cabinetul medicilor esteticieni, unde le-a dezvăluit fanilor câteva secrete care o ajută să-și menține pielea fermă la 47 de ani.

„Astăzi a fost o altă zi de vacanță în care am făcut „ceva” doar pentru mine. Mi-am făcut o ședință de injectare de toxina botulina în zona frunții, pentru netezirea ridului dintre sprâncene. Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap, iar acum este a doua oară când îmi fac această procedură. Procedura a durat mult mai puțin decât măsurătorile. Dacă mă întrebați dacă doare, nu prea. Disconfortul este mai mult psihic, iar rezultatul, care se instalează cam în două săptămâni, te face să uiți de ace etc. Soo, tu ce ai mai făcut doar pentru tine în ultima vreme? Am nevoie de inspirație????”, a scris Gabriela Cristea în urmă cu puțin timp pe Instagram.

Gabriela Cristea își dorește o vacanță în doi, departe de copii: ”Am un soț care nu mai este soțul meu”. Motivul pentru care Tavi Clonda nu acceptă

 

Cum se menține în formă Gabriela Cristea

Când vine vorba despre siluetă însă, soția lui Tavi Clonda mărturisește că este într-o continuă dietă, de care nu reușește mereu să se țină. Aceasta spunea totuși recent faptul că a reușit să scape de câteva kilograme, iar secretul stă într-un stil de viață cât mai echilibrat. 

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea.

M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări”, a declarat recent vedeta, potrivit libertatea.ro

Gabriela Cristea, regula de aur din căsnicia ei: „Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată în viața mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel