Gabriela Cristea și Tavi Clonda, piscină cu apă sărată în propria curte. Cât au plătit cei doi pentru acest lux / FOTO

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au îndeplinit unul dintre cele mai mari vise, construindu-și o piscină cu apă sărată în propria curte.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi se bucură de o familia minunată, de cariere de succes, iar acum au un nou motiv de bucurie. Aceștia și-au mai împlinit încă un vis, pe care îl au de ceva vreme. Cuplul celebru și-a făcut piscină cu apă de mare în propria curte. Nu doar cei doi sunt extrem de entuziasmați, ci și fetițele lor. Tocmai din acest motiv, îndrăgita prezentatoare TV spune că a luat deja și câteva măsuri de siguranță, astfel încât viața copiilor să nu fie pusă în pericol. 

„Ele (n.r fetițele ei) oricum și când nu aveam piscina, în momentul în care se trezeau, adică la 8.00 în fiecare zi, fie vară, fie iară, fie vacanță, fie sâmbătă, duminică, adică așa e programul nostru de relaxare, ele coborau în curte (...) Ele sunt foarte mici și trebuie cineva să le supravegheze. Eu oricum mi-am luat niște măsuri, că eu sunt înnebunită să nu se întâmple ceva, am auzit tot felul de povești. (...) Noi încuiem tot să nu mai poată să iasă și ascundem cheile în diverse locuri”, a mărturisit Gabriela Cristea, pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro

Ce relație are mama lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Soacra vedetei a scos la iveală adevărul

Tavi CLonda, îngrijorat de siguranța fetițelor

Nu doar Gabriela Cristea este o mămică extrem de grijulie, ci și partenerul acesteia, care spune că ori de câte ori prind ocazia, fetițele sar direct în apă. 

„De când avem piscina, Victoria, cea mare, se îmbracă în costumul ei, unul dintre costume, pentru că are 100 la ea în cameră, și stă la pândă, dacă cumva e ușa deschisă, direct în piscină și nouă ne e teamă, nu putem să le lăsăm nesupravegheate și trebuie să ne aștepte pe noi măcar să deschidem ochii. (...) Asta ai făcut la început (n.r să încuie tot), au înțeles acum că nu trebuie să iasă singure”, a spus Tavi Clonda.

Care este principiul de funcționare a piscinei

Cei doi au explicat și care este principiul de funcționare a acestei piscine mai deosebite. 

”Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie.

Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, au explicat cei doi soți la Xtra Night Show de la Antena Stars, potrivit fanatik.

Tavi Clonda i-a INTERZIS Gabrielei Cristea să facă un lucru: I-am spus: „Să nu faci tu greșeala aceasta!”

Cât au plătit cei doi pentru piscina cu apă sărată

Și, pentru că și-au dorit ceva mai inedit, cei doi au scos din buzunar o sumă destul de mare de bani. Cu toate acestea, Tavi Clonda a mărturisit faptul că a avut parte și de anumite reduceri și de ajutor de la persoanele apropiate.

”A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a mai explicat Tavi Clonda la Antena Stars.

Laura Cosoi a născut. Ce nume special a ales vedeta pentru fetița eiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 23 iun 2022, 16:14 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience