Tavi Clonda i-a INTERZIS Gabrielei Cristea să facă un lucru: I-am spus: „Să nu faci tu greșeala aceasta!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Tavi Clonda, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Tavi Clonda, Instagram

Tavi Clonda a vorbit despre relația pe care o are cu Gabriela Cristea și despre secretul care încă ține flacăra iubirii vie.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împreună două fetițe, de care sunt foarte mândri. Tatăl lor spune că acestea și-au descoperit deja câteva talente, iar pasiunea pentru muzică se numără printre ele. Acesta are doar cuvinte de laudă la adresa celor două fete, care și-au moștenit îndeaproape părinții.

"Amândouă cântă foarte bine. Cea mică are o dicție bună și o voce frumoasă și la microfon. Cea mare deja știe cântecele, o să o dăm la pian și la chitară, îi place foarte mult. Este important ca micuții să își descopere talentele. Victoria este talentată la cântat. Bine, este adevărat că și Gabriela cântă, doar că nu a profesat, nu a făcut totul profesionist, însă are ureche muzicală, știe să cânte, are tot tacâmul. Până acum, Victoria pare atrasă de partea aceasta, este sensibilă, își compune singură cântecele. Îi place să inventeze. Vedem ce o să facă în viață, își va alege singură, dar este clar talentată.", a spus Tavi Clonda, potrivit ego.

"Va trebui să le protejez de absolut orice"

Mai mult, dacă fetițele decid să aleagă drumul celebrității, asemenea părinților lor, Tavi Clonda spune că este pregătit să le protejeze de toate lucrurile negative ce vin la pachet cu acest lucru.

"Va trebui să fac cam tot ce au făcut toți tații de fete care au fost celebre, printre care tatăl Andrei, tatăl lui Beyonce, tatăl tenismenelor Serena și Venus. Va trebui să le protejez de absolut orice, o să fie monitorizate permanent. Nu o să fie ușor, dar să vedem ce cale o să își aleagă. Am zis că le luăm pas cu pas ca să nu o iau razna. Mai întâi grădinița, apoi clasa 0, apoi lecții de chitară, pian, canto, balet, gimnastică. Nu vreau să mă gândesc prea mult la faptul că o să crească, se adună responsabilitățile și o să mi se pară foarte greu. Este important ca eu și Gabriela să fim bine și sănătoși. O să le rezolvăm pe toate.", a continuat el.

Ce spune Tavi Clonda despre relația cu Gabriela Cristea

Când vine vorba despre relația lor, soțul Gabrielei Cristea spune că secretul se află în lucrurile mărunte, romantice, pe care cei doi le fac încă regulat.

"Noi doi suntem cei mai importanți ca nucleu al familiei, dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt. Important este să nu se lase flacăra să se stingă, trebuie ca un cuplu să mai servească un pahar de vin, să se mai uite la un film. În toată vâltoarea aceasta, noi ne găsim timp. Fetele dorm fiecare în camera lor, merg la grădiniță…când erau bebeluși a fost puțin mai greu, dar și atunci când dormeau ne vedeam de ale noastre.", a mai dezvăluit artistul.

Ce sfat i-a dat artistul soției lui

Înainte de a avea copiii, bărbatul i-a oferit partenerei sale de viață și un sfat prețios, pe care Tavi spune acum că Gabriela l-a respectat.

"Știu multe cazuri în care după ce au făcut copii, mamele și-au neglijat soții. I-am spus: „Să nu faci tu greșeala aceasta!”. Multe au făcut micuți și pe soți i-au dat la o parte, iar ei și-au pierdut răbdarea și au plecat în altă parte sau au decis să se apuce de prostii. Acest lucru nu înseamnă că bărbatul nu trebuie să fie lângă femeie. El trebuie să fie alături de ea când naște, ținând cont că este confuză, intervin problemele hormonale. Nouă ne-a ieșit, sperăm să fie totul bine și pe viitor, deși nu ar avea de ce să nu fie.", a continuat el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel