Ce relație are mama lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Soacra vedetei a scos la iveală adevărul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Tavi Clonda, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Tavi Clonda, Instagram

Mama lui Tavi Clonda a spus adevărul despre relație pe care o are cu nora sa, Gabriela Cristea. 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună două fetițe minunate. De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat care este relația dintre prezentatoarea TV și soacra sa. 

Ce spune mama lui Tavi Clonda despre Gabriela Cristea

Recent, mama lui Tavi Clonda a declarat că îi iubește foarte mult pe amândoi și sunt în permanență în sufletul ei. Totodată, femeia a recunoscut că a fost întotdeauna mândră de fiul său. 

„Dacă încep să spun eu pot să merg până la infinit cât de mult îl iubesc. Sunt mândră de el de mic. A fost un copil foarte bun și este. Întotdeauna m-am mândrit de el. A fost un copil cuminte. În liceu cântam amândoi, el la chitară, eu cu vocea. Pentru mine sunt ca și copiii mei (n.r.: Tavi și Gabriela).

Sunt în sufletul meu tot timpul. Eu seara mă culc cu ei în gând, mă rog pentru ei. Sunt o împlinire a sufletului meu. Am doi copii minunați. Nu poți să exprimi în cuvinte ce ai în suflet”, a spus mama lui Tavi Clonda.

Ce spune Tavi Clonda despre mama sa

În urmă cu mai mult timp, Tavi Clonda a declarat că are o relație foarte strânsă cu mama sa, însă regretă faptul că nu se pot vedea mai des. 

„Toată viața mama a fost alături de mine. Din păcate nu reușim să ne vedem pe cât ne dorim. Noi te așteptăm la București sau venim noi la Brașov. O să urmeze lucruri frumoase, sunt convins”, a declarat soțul Gabrielei Cristea, într-un interviu la Prima TV.

Ce i-a interzis Tavi Clonda soției sale

Înainte de a avea copiii, bărbatul i-a oferit partenerei sale de viață și un sfat prețios, pe care Tavi spune acum că Gabriela l-a respectat.

"Știu multe cazuri în care după ce au făcut copii, mamele și-au neglijat soții. I-am spus: „Să nu faci tu greșeala aceasta!”. Multe au făcut micuți și pe soți i-au dat la o parte, iar ei și-au pierdut răbdarea și au plecat în altă parte sau au decis să se apuce de prostii. Acest lucru nu înseamnă că bărbatul nu trebuie să fie lângă femeie. El trebuie să fie alături de ea când naște, ținând cont că este confuză, intervin problemele hormonale. Nouă ne-a ieșit, sperăm să fie totul bine și pe viitor, deși nu ar avea de ce să nu fie.", a declarat Tavi Clonda pentru ego.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel