Laura Cosoi a născut. Ce nume special a ales vedeta pentru fetița ei

Laura Cosoi este în culmea fericirii, după ce a adus pe lume a treia fetiță.

Laura Cosoi și soțul ei sunt în culmea fericirii, după ce artista a adus pe lume a treia fetiță. Marele anunț a fost făcut chiar de vedetă, pe rețelele de socializare, după cum aceasta și-a obișnuit deja fanii să îi țină la curent cu orice detaliu din viața ei. Mai mult, actrița a postat și prima fotografie cu cea mică și le-a dezvăluit fanilor și numele special pe care l-a ales pentru nou-născută. Fără îndoială, vedeta se află în cea mai frumoasă perioadă din viața ei și este mai împlinită ca niciodată, pentru că al cincilea membru al familiei a fost extrem de așteptat de către cei doi părinți. 

Laura Cosoi mai are încă două fetițe, Vera și Rita.

”Lara. Mulțumim Doamne., a fost mesajul postat de Laura Cosoi în dreptul fotografiei.

Ce spunea Laura Cosoi cu câteva zile înainte să nască

Faptul că cea de-a treia fetiță a fost extrem de dorită de Laura Cosoi și de soțul ei nu mai este o noutate. Artista a povestit pe blogul ei personal, chiar cu câteva zile înainte să nască, entuziasmul cu care aștepta să o cunoască pe Lara. Partea cea mai bună este că cele două fete ale ei erau la fel de entuziasmate, reacționând extrem de bine când au aflat că vor mai avea încă o surioară. Acestea erau extrem de tandre cu burta mamei lor, dar și curioase, în același timp.

„E incredibil chiar și pentru mine, dar iată că am început numărătoarea inversă până la venirea pe lume a surioarei Ritei și Verei. Parcă mai ieri îți spuneam că mi se pare minunat să am încă o dată șansă să aduc pe lume un suflet, iar acum mă pregătesc să nasc – natural, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Îi mulțumim Domnului pentru cea de-a treia minune din viețile noastre, suntem recunoscători și nerăbdători să o cunoaștem! Este deja foarte prezența în viață familiei noastre și când spun asta mă refer în primul rând la fete, pentru că în ce ne privește pe mine și Cosmin e normal să ne gândim și să vorbim mereu despre ea.

Ce mă emoționează foarte tare e că fetele au deja o relație cu surioara lor care va veni curând pe lume, iar modul cum își manifestă tandrețea e copleșitor. Spre exemplu, Rita e curioasă și pune tot felul de întrebări: cum mănâncă bebe, cum respiră, dacă ține ochii închiși sau deschiși, dacă doarme sau e trează și multe altele. O pupă, o mângâie și uneori îi cânta. E super implicată în evenimentul acesta din familie!

Pe de altă parte și Vera a preluat un pic din comportamentul Ritei. Știe că bebe e în burtică la mami și vine din senin, îmi ridică tricoul și îi da „puși” surioarei.”, scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Laura Cosoi nu își dorește bonă

Deși are o carieră de succes, care o pune aproape tot timpul pe drumuri, Laura spune că atât ea, cât și soțul ei nu ar vrea să apeleze la serviciile unei bone. Totuși, aceasta mărturisește că în cazul în care cei doi vor fi depășiți de situație, după nașterea celei de-a treia fete, vor recurge și la acest lucru.

"E complicat să lași pe cineva în familia ta. În momentul ăsta, noi avem pe cineva care ne ajută în fiecare zi în casă, la curățenie, însă în continuare nu avem o bonă pentru copii, dar da, dacă e nevoie, mai vin bunicii și ne ajută. Totuși, noi ne ocupăm exclusiv de ele, în sensul că, bunicii fiind plecați, normal că nu putem să ieșim în oraș seara împreună. Doar dacă vin bunicii, pentru că altfel nu are cine să culce copiii. Nu știm pe viitor cum va fi, așteptăm să vedem după ce se naște cea mică ce se va întâmpla. Dacă suntem depășiți, cu siguranță vom apela la un ajutor, însă considerăm că faptul că noi le-am crescut și ne-am ocupat exclusiv de ele e un beneficiu foarte mare în evoluția lor și în relația pe care le-am creat-o.", a declarat artista recent potrivit viva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 23 iun 2022, 15:29 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience