Gabriela Cristea, regula de aur din căsnicia ei: „Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată în viața mea”

Gabriela Cristea, Tavi Clonta, foto Facebook
Descriere foto: Gabriela Cristea, Tavi Clonta, foto Facebook

Gabriela Cristea a dezvăluit care este sfatul legat de căsnicie pe care l-a primit, în urmă cu mai mulți ani, dar și cum o ajută acesta în momentul în care se ceartă cu Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit 7 ani recent de când au spus oficial "da" în fața stării civile. Deși sunt unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz, relația celor doi nu este lipsită de certuri. Iată cum le gestionează. 

Gabriela Cristea, fotografie rară din tinerețe. Cum arăta prezentatoarea TV în urmă cu 20 de ani


’Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată în viața mea este să nu mă culc niciodată supărată cu soțul meu. Adică, indiferent și dacă urlăm unul la altul, la finalul zilei o punem pe hold și rezolvăm mâine, dar acum hai să ne ținem în brațe. Mi s-a părut un sfat înțelept. În proporție de 95% l-am aplicat și n-a fost rău’’, a declarat Gabriela Cristea în emisiunea Mireasa-Capriciile Iubirii, potrivit SpyNews.

Tavi Clonda i-a INTERZIS Gabrielei Cristea să facă un lucru: I-am spus: „Să nu faci tu greșeala aceasta!”


Tavi Clonda, despre certurile cu Gabriela Cristea: "Ne închidem în noi, nu mai comunicăm"

Tavi Clonda dezvăluie care sunt și secretele ce stau la baza relației lor. Totuși, acestea nu funcționează chiar de fiecare dată, lăsând loc și anumitor divergențe. 

"E frumos când o relație durează, mai ales în timpurile acestea destul de dubioase. Simți că realizezi ceva constant și de lungă durată. Pentru a ajunge la performanță în orice, e nevoie de răbdare și consecvență.

Discuții au mai fost, vreo două-trei mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața.

Nu ne mai spunem problemele, supărările. Așteptăm ca celălalt să se prindă. Uneori se prinde, uneori nu are timp, alteori trebuie să afle de la celălalt.", a declarat Tavi Clonda, potrivit impact.

Ce relație are mama lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Soacra vedetei a scos la iveală adevărul

De la ce încep certurile între cei doi


De cele mai multe ori, certurile în cuplul celor doi pornesc din cauza stresului, dar și din cauza faptului că aceștia nu se organizează așa cum trebuie și își fac planuri diferite, fără să se sfătuiască între ei.

"În general, încep când suntem foarte ocupați și stresați cu copiii. Uneori poate porni de la o simplă petrecere sau eveniment. De la faptul că până acum ne ieșeau lucrurile, se legau, fără să le punem cap la cap. Ușor, ușor, totul se schimbă, trebuie organizări mai meticuloase, să notăm diverse chestii, din diverse vacanțe, chiar și în joburi. Apar discuții de genul: „Ți-am spus acum câteva zile că avem ședință foto? Păi eu am uitat, și aveam altceva în program

Deci de la organizare, acesta este un punct mai slab în ceea ce ne privește. Trebuie să ne organizăm mai bine, mai ales că avem și copilașii. Dacă ne facem calendarul frumos, cu calm, nici măcar aceste lucruri minore nu or să mai apară. Am început să ne notăm, dar fiecare separat, dar se mai schimbă programările, întâlnirile, și atunci trebuie să-i transmitem și celuilalt.", a continuat soțul Gabrielei Cristea.

 

Gabriela Cristea, motivul pentru care a divorțat de Marcel Toader. Dezvăluirile vedetei: “Când a fost abuz fizic…”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 12 iul 2022, 16:04 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience