Gabriela Cristea, dramă de nedescris: „Ne-a rupt sufletul în două.” Durerea care a dus-o la capătul răbdării

Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Cristea și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei. 

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta ascunde o adevărată dramă. Soția lui Tavi Clonda și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei. 

Gabriela Cristea, dramă de nedescris

Gabriela Cristea a trăit printr-o experiență dureroasă. Prezentatoarea TV a povestit  cum s-a luptat cu dureri crunte, în momentul în care sarcina pe care și-a dorit-o din toată inima, s-a oprit din evoluție. Vedeta a recunoscut că a fost dărâmată pe interior, dar a avut și dureri fizice crunte. 

„Am mai spus aşa, fost o experienţă fizică foarte dură şi foarte dureroasă. O experienţă sufletească ce ne-a rupt sufletul în două. Nu sunt nici prima, nici ultima.

Pentru mine a fost extrem de dureros, ne doream un copil, s-a întâmplat, am rămas însărcinată și a fost wow. A urmat apoi palma pe care am primit-o. Nu aveam nicio suferinţă fizică şi nu am înțeles. După ce m-am bucurat, te ridică Dumnezeu până la cer şi apoi îţi dă drumul, durerea sufletească a fost extrem de dură. 

În perioada respectivă am simțit durerile facerii timp de 5 zile. M-am încăpăţânat în speranţa că poate totuşi mâine se întâmplă un miracol, o minune. Sarcina mea se oprise din evoluţie”, a declarat Gabriela Cristea, pentru Viva!.

Gabriela Cristea: „Tavi se uita la mine și nu știa ce să facă”

Vedeta a mărturisit că soțul ei, Tavi Clonda, i-a fost alături necondiționat, deși se uita neputincios la situația prin care avea să treacă soția sa. Această traumă a făcut-o pe Gabriela Cristea să trăiască cu gândul că nu va avea niciodată copii. Cu toate astea, vedeta nu s-a dat bătută și a început numeroase tratamente pentru a rămâne din nou însărcinată și pentru a duce la bun sfârșit acest lucru. 

„Doctoriţa mea era plecată în provincie. Eu am zis că refuz să mă vadă altcineva. Efectiv au început contracţiile, eu refuzam. Îmi găsisem o singură poziţie, stăteam în patru labe, pe covor şi mă plimbam de jur împrejurul covorului de durere. Tavi se uita la mine şi nu ştia ce să îmi facă. În primă fază te doare sufletul, dar când începe durerea fizică nu ştii ce să mai faci. Eu am aşteptat-o pe doctoriţa mea până duminică seara, când mi-a făcut intervenţia. Practic, după aceea, încă două zile, până se retrage uterul, am suferit, am mers la emisiune.

Acum vorbesc cu detaşare, sunt împlinită din punctul ăsta de vedere. Femeile care trec prin aşa ceva cu greu depăşesc”, a mai completat aceasta, potrivit sursei citate.

Citește și: Gabriela Cristea, traumatizată de căsnicia cu Marcel Toader: „M-a agresat fizic. Am în continuare niște frustrări și niște angoase”

Cu ce boală se confruntă Gabriela Cristea, din cauza epuizării: „Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. În momentul în care nu mai faci față, evident, și clachezi”

„Mă cheamă pământul”. Sofia Vicoveanca, declarații neașteptate la 81 de ani. Care este cea mai mare dorință a artistei

Motivul pentru care Mara Bănică nu se afișează niciodată cu soțul ei în public: „Nu e ceva ce am dorit eu neapărat”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel