Motivul pentru care Mara Bănică nu se afișează niciodată cu soțul ei în public: „Nu e ceva ce am dorit eu neapărat”

Data publicării:
Mara Bănică, captură video Youtube
Descriere foto: Mara Bănică, captură video Youtube

Mara Bănică a dezvăluit care este motivul pentru care fanii nu-l văd niciodată pe soțul ei la brațul acesteia. 

Mara Bănică este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară. Vedeta a fost implicată în diferite proiecte de televiziune și și-a făcut mereu auzită opinia, indiferent de consecințe. Totuși, puțină lume știe cum arată familia acesteia, vedeta mândrindu-se cu doi copii, dar și cu o căsnicie fericită. Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, Mara Bănică a vorbit despre motivul pentru care nu se afișează niciodată cu soțul ei. Așadar, se pare că nu ea este cea care a luat decizia radicală, ci chiar bărbatul, care nu-și dorește să fie identificat doar drept „soțul Marei Bănică.”

„Nu e ceva ce am dorit eu neapărat. Funcționează oricum (n.r.: relația), însă soțul meu nu dorește deloc (n.r.: să se afișeze public). Mi-a spus: ăsta e job-ul tău, tu apari, e ok, dar eu ce să fiu? Eu nu sunt soțul Marei Bănică, pe mine mă cheamă așa și sunt ăsta!

Îl înțeleg cumva, acum. Fiecare avem bine desemnate locurile în ierarhia asta”, a mărturisit Mara Bănică, potrivit kanald.

Te poate interesa și: Mara Bănică, fotografie emoționantă cu fetița sa. Cum arată micuța Donca: „Ce dulcică este fetiță! O minune! ”

Cum și-a cunoscut Mara Bănică soțul

Mara Bănică și-a amintit și de modul inedit în care și-a cunoscut tatăl copiilor. Totul s-a întâmplat în avion, când, dintr-o întâmplare, cei doi au început să vorbească.

„Într-un avion ne-am cunoscut. Eu n-am crezut că e român, el nu e cetățean român dar e de origine română. Acum vreo șase ani, pur și simplu, mergeam la Frankfurt și aveam loc lângă el, el s-a ridicat să-mi facă loc să mă așez și i-am zis thank you (n.r.: traducere: mulțumesc), pentru că n-am crezut că e român, și el mi-a zis: you are welcome (n.r.: traducere: cu plăcere). După aceea eu am început să mă joc pe telefon și la un moment dat mi s-a părut că sforăie, că stătea lângă mine, și zic: mamă, ce sforăie ăsta, îl filmez să-l pun pe Facebook. Și, când mă uit, nu sforăia el, sforăia unul care stătea puțin mai departe. Si zic hai, că-l filmez p-ăla. 

Pe soțul meu l-a bufnit râsul, am intrat în vorbă, așa ne-am cunoscut. Și m-a condus cu mașina la hotelul la care stăteam, el avea mașina în aeroport, și am făcut schimb de numere de telefon”, a povestit Mara Bănică, despre cum și-a cunoscut soțul. 

Te poate interesa și: ”Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi! Mara Bănică, momente de coșmar. Cum a ajuns vedeta să-și pună implant mamar

Vedeta a suferit enorm după moartea tatălui său

Dacă pe plan personal lucrurile îi mergeau perfect, Mara Bănică a trecut printr-o mare cumpănă în urmă cu două luni. Vedeta și-a pierdut tatăl sau cel mai bun prieten, după cum declara chiar ea, care a fost diagnosticat brusc cu o boală ce i-a pus capăt zilelor. 

„Tata a murit acum nici două luni, pe 17 (n.r.: ianuarie) sunt două luni, a murit cu patru zile înainte de ziua mea.

Tata a făcut o pneumonie, n-am știut, am crezut că a răcit, se trata de răceală, era răcit și atât, până într-o dimineață în care n-a mai putut să scoată câinele, n-a mai putut să se îmbrace, am chemat salvarea și era o pneumonie, a ajuns la spital, l-au intubat și într-o săptămână s-a dus. Am reușit și l-am văzut trei zile, după aceea n-am mai putut psihic, pentru că se deteriorase mult. Am vrut să rămân cu o imagine a lui frumoasă. Tata e u om frumos și fizic, și sufletește nu mai zic”, a mărturisit Mara Bănică . Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel