Cu ce boală se confruntă Gabriela Cristea, din cauza epuizării: „Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. În momentul în care nu mai faci față, evident, și clachezi”

Data actualizării: | Data publicării:
Gabriela Cristea, foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, foto Instagram

Gabriela Cristea a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, din cauza epuizării. 

Gabriela Cristea și-a îngrijorat fanii în ultima perioadă, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Prezentatoarea TV este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. La sfârșitul anului trecut, vedeta a ajuns de mai multe ori pe patul de spital, acuzând stări de rău. 

Cu ce boală se confruntă Gabriela Cristea, din cauza epuizării

Într-un interviu recent, Gabriela Cristea a declarat că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, din cauza epuizării. Vedeta recunoaște că s-a neglijat foarte mult în ultima perioadă, iar acest lucru s-a simțit prin stările de rău pe care le-a avut. Totodată, prezentatoarea TV a mărturisit că a fost diagnosticată cu o infecție în corp, care recidivează de fiecare dată când îi scade sistemul imunitar. 

Gabriela Cristea a povestit că încearcă pe cât posibil să își crească sistemul imunitar prin alimnetație, dar și prin vitaminele recomandate de către medic. 

„Anul trecut am avut mai multe probleme de sănătate, și asta pentru că am muncit foarte mult și nu prea am avut timp să mă ocup de mine – am o infecție, se pare, în corp, care recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. Încerc să rezolv aceste probleme și, apropo de întrebarea ta legată de oboseala emoțională, asta vine odată cu faptul că timpul este dușmanul nostru cel mai mare, dar și prietenul nostru cel mai mare, un paradox, evident.

În momentul în care nu mai faci față, din punctul de vedere al timpului, să poți să rezolvi toate problemele pe care le ai, atunci, evident, și clachezi, pentru că nu știi efectiv pe unde să scoți cămașa. Recunosc că am zile când aș vrea să mă clonez, poate chiar în trei ar fi ideal. Sunt sigură că, de fapt, m-aș clona în trei bucăți. Una dintre ele să se și odihnească pentru noi toate la un loc. Dar încerc să rezolv aceste probleme și încerc să-mi mențin imunitatea cât mai mult crescută prin alimentație și prin vitaminele pe care le iau.”, a declarat Gabriela Cristea pentru VIVA!

Cu ce alergii s-a mai confruntat Gabriela Cristea

„Am primit în ultima perioadă destul de multe mesaje legate de problema mea cu alergia. Am destule alergii, am un fond alergic, și alergia despre care v-am mai povestit este cea la unghii, în sensul că făceam mega alergie de la tot ce înseamnă procedurile acestea de înfrumusețare atunci când vine vorba de unghii. M-ați întrebat cum am rezolvat problema. Păi problema am rezolvat-o găsind omul potrivit, care să îmi facă manichiura potrivită, pentru că sunt foarte importante produsele, dar contează și mâna. Poate vă așteptați să vă ofer o soluție revoluționară, dar la mine asta a funcționat. Am o ușoară alergie imediat după ce termină manichiura, dar nu mă mai ține', spunea Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram, în urmă cu ceva vreme. 

Citește și: Gabriela Cristea, ajunsă în pragul disperării. Vedeta nu reușește să slăbească, deși în trecut se lăuda cu rezultate miraculoase

Tavi Clonda, despre diagnosticul pus de medici. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul: „Se poate agrava”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel