Gabriela Cristea, criticată dur de fani. A gătit în prosop de baie, lucru care a înfuriat pe toată lumea: „Mâine vei găti dezbrăcată de tot”

Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa foto Facebook
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa foto Facebook

Gabriela Cristea a ajuns în vizorul fanilor, după un videoclip controversat postat pe rețelele de socializare.

Nu mai este nicio îndoială pentru nimeni faptul că Gabriela Cristea are o pasiune foarte mare pentru bucătărie. Atât vedeta, cât și soțul ei, Tavi Clonda, postează foarte des pe rețelele de socializare diferite rețete din toate colțurile lumii menite să-i inspire pe fanii care nu mai știu ce să gătească. Asta s-a întâmplat și de această dată, când vedeta le-a propus internauților o rețetă de aripioare de pui cu piure. Totuși, modul de preparare nu a fost atât de băgat în seamă de către oameni, ci, mai degrabă, vestimentația acesteia a atras atenția. Gabriela Cristea a apărut în fața tuturor doar într-un prosop de baie, lucru care i-a înfuriat teribil pe cei care o urmăresc în mediul online. 

„Doamne, să apari în live, cu un prosop pe tine!! Ferească Dumnezeu” / „Ar fi fost mai ok dacă aveai o altfel de ținută!” / Doamne cine ar zice că tu ești un om de televiziune” / Doamne ferește... Așa ai ajuns în bucătărie în prosop de baie, fără cuvinte” / „Mai acum câte zile a gătit în costum de baie, acum învelită în prosop de baie, mâine, poimâine va găti în costumul Evei, adică dezbrăcată de tot” / „Ar trebui să-și dea seama că nu este tot mai ok așa în Bucătărie cu toate că e la ea, măcar să nu se filmeze când este în asa zise ținute” / „Doamnă, la valoarea dumitale, totuși ar trebui să pui o haină pe corp nu să umbli cu un prosop.... Totuși nu-i igienic și nu-i frumos”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii primite de Gabriela Cristea. 

VEZI și: Gabriela Cristea, fotografie rară în costum de baie. Tavi Clonda și-a surprins soția fără haine, pe plajele din Grecia

Tensiuni în cuplul celor doi

Chiar dacă adesea pare că armonia este cuvântul care le caracterizează relația, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au fost surprinși recent contrazicându-se în spațiul public. Totul s-a întâmplat chiar la venirea din vacanța din Grecia, unde vedeta era responsabilă că păstreze actele cât mai sigure, iar în momentul în care a realizat că acestea lipesc, cei doi s-au panicat.

„Iubire, nu sunt pașapoartele la mine în geantă!”, i-a spus Gabriela Cristea lui Tavi Clonda. „Cum să nu fie? Ți-am zis că tu ai toate actele, banii și tot!”, a reacționat el.

„Nu da vina pe mine! Ți-am dat tot! Vrei să desfac toată mașina acum? Ți-am zis că ți-am lăsat ție toate actele și banii, actele adică și pașapoartele!”, a mai adăugat artistul. „Deci e ultima oară când îți dau ție portofele și acte! Mereu zic asta și tot ție ți le dau. De ce ți le-am dat ție”, a conchis Tavi Clonda.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, sumă exorbitantă plătită la supermarket. Care a fost reacția celor doi: „Ne-am ușurat bine de bani”

Care este secretul căsniciei de succes

Viața cu copii nu este deloc una ușoară, iar asta o pot confirma oricând Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Tocmai din acest motiv, cei doi și-au propus să facă cât mai multe lucruri în doi și să găsească mereu timp și pentru momentele intime.

„Încercăm să avem grijă de noi și de relația noastră, pentru că noi credem că, dacă nu ne ocupăm de noi doi, se duce de râpă totul. Pe relația dintre noi doi se construiește relația cu fetele noastre, relația pentru carierele noastre și așa mai departe, și dacă noi doi suntem confortabili, atunci toate lucrurile vin ușor și de la sine, pentru că ne sprijinim unul pe celălalt. Am înțeles asta în timp și lucrăm în fiecare zi la acest aspect. Nu ne iese în fiecare zi, dar dacă dintr-o săptămână ne ies șase zile, atunci eu cred că ieșim pe plus în relația cu familia noastră.”, spune Gabriela Cristea, potrivit viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel