Gabriela Cristea și Tavi Clonda, sumă exorbitantă plătită la supermarket. Care a fost reacția celor doi: „Ne-am ușurat bine de bani”

Sursa foto: Gabriela Cristea,instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea,instagram

Cum justifică Gabriela Cristea și Tavi Clonda suma.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se află într-o vacanță în Grecia, împreună cu fetițele lor, Victoria și Iris. Înainte de a pleca în concediu, cei doi soți au făcut cumpărăturile necesare pentru a se asigura că nu le lipsește nimic, însă au fost uimiți când au văzut suma fabuloasă pe care au cheltuit-o la supermarket. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți de 8 ani și au devenit părinți pentru prima dată în anul 2017. Doi ani mai târziu, în 2019, prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță, Iris. Cei doi soți se împart între viața personală și profesională și au grijă să se ocupe, ca la carte, de creșterea fetițelor și să nu rateze niciun moment important din copilăria lor.

Astfel, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au luat fetițele și au plecat într-o binemeritată vacanță. Pentru a fi siguri că totul este pus la punct, cei doi soți au dat o „fugă” la supermarket, acolo unde au plătit o sumă uluitoare pentru „strictul necesar”.

Au cumpărat mai mult decât le trebuie

Într-un clip postat pe rețelele sociale, vedeta de la Antena Stars a mărturisit că ea și soțul său au exagerat puțin cu toate cumpărăturile, însă a devenit o obișnuință să achiziționeze mai multe lucruri decât trebuie.

„Am fugit de acasă împreună cu soțul și am plecat să facem niște cumpărături. Problema este că noi doi când ieșim la cumpărături este jale. Acum facem cumpărături pentru plecatul în vacanță, deci nu cumpărături uzuale”, au spus cei doi în mediul online.

Cât au cheltuit la supermarket

După aceea, când au ajuns la casa de marcat, cei doi au rămas extrem de surprinși când au constatat că suma de plată era nici mai mult, nici mai puțin de 1681,98 lei.

„A fost prietenul meu în vacanță în Grecia și mi-a spus că gama lor de vinuri nu este ce trebuie anul acesta. Așa că, dacă vrem să servim un vin rose pe plajă seara ar fi bine să-l luăm de aici. O să luăm o șampanie pentru copii pentru că le place să dea noroc”, spune Tavi Clonda. „Cumpărăm și suc, și apă plată, și vin, zici că mergem într-o țară subdezvoltată. Și uite așa am terminat cumpărăturile și am plecat după ce ne-am ușurat bine de bani”, a conchis Gabriela Cristea.

Fanii au fost îngrijorați pentru ei din cauza incendiilor din Grecia

După o perioadă intensă de muncă, plină de numeroase proiecte, prezentatoarea TV adorată a decis să se bucure de o vacanță minunată pe litoralul grecesc, în compania familiei sale. Cu toate că Grecia a fost recent afectată de incendiile devastatoare de vegetație, fanii Gabrielei Cristea și ai soțului ei, Tavi Clonda, au fost profund îngrijorați pentru starea lor. Însă, pentru a liniști toate emoțiile și îngrijorările, vedeta a decis să lămurească situația direct pe conturile sale de socializare și să transmită un mesaj celor care o urmăresc.

„Voiam să vorbim despre focul din Grecia. Dacă vă uitați la știri, vedeți că sunt din ce în ce mai multe știri despre faptul că sunt diverse avertizări pentru Grecia în ceea ce privește focul.

Sunt multe zone în care, din păcate, sunt incendii foarte grave. Asta se petrece an de an în Grecia și, în general, zona de sud este foarte afectată și insulele.
(...) Au fost multe mesaje primite din partea voastră și foarte mulți dintre voi care îmi spuneau: ”Sunteți în vacanță acolo și arde Grecia”. Într-adevăr, sunt multe zone, dar și zone în care situația este foarte bună, nu sunt incendii, slavă Domnului. (...) Din fericire, în locul unde suntem noi totul e sigur. Ieri am intrat pe autostradă, pentru că am fost la o plajă și am văzut mai multe mașini de pompieri care mergeau spre o locație, vă dați seama că ne-a luat un pic inima. Tocmai asta m-a și determinat să fac videoul ăsta, pentru că primesc multe mesaje din partea voastră și parcă atunci m-am trezit un pic la realitate. (...) Focul pare că a ajuns și într-o zonă mângâiată de Dumnezeu, cum s-ar spune, pentru că cel mai apropiat punct de unde suntem noi și care pare să aibă o avertizare de grad 4 este muntele Athos, sper ca și acolo situația să se liniștească.
(...) La noi totul este bine, este foarte cald, astăzi bate vântul, dar nu suntem într-o zonă în care am putea avea probleme, ne continuăm vacanța”, a explicat Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 01 aug 2023, 10:19 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience