Gabriela Cristea, fotografie rară în costum de baie. Tavi Clonda și-a surprins soția fără haine, pe plajele din Grecia

Data publicării:

Tavi Clonda își ține la curent fanii cu toate experiențele inedite prin care trece în vacanță, iar într-unul din videoclipurile realizate, acesta și-a surprins soția în costum de baie.

Gabriela Cristea se bucură din plin de zilele cu soare și de concediul din această perioadă. Majoritatea emisiunilor TV au luat o pauză pentru câteva săptămâni, în luna august, și se pare că nici formarul pe care-l prezintă vedeta nu reprezintă o excepție. Așadar, prezentatoarea și Tavi Clonda au decis că este momentul pentru o binemeritată vacanță pentru întreaga familie, chiar pe plajele din Grecia, acolo unde anual mii de români aleg să-și petreacă concediul. Chiar dacă Gabriela Cristea este destul de rezervată în a se afișa în costum de baie, fanii au putut să o observe într-unul dintre videoclipurile realizate de soțul ei, acolo unde vedeta a optat pentru un costum din două piese, roz.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, sumă exorbitantă plătită la supermarket. Care a fost reacția celor doi: „Ne-am ușurat bine de bani”

Dieta la care a apelat Gabriela Cristea

Gabriela Cristea s-a plâns în repetate rânduri în trecut de faptul că nu reușește să mai scape de kilogramele în plus pe care le-a acumulat după cele două nașteri. Vedeta povestea faptul că a apelat la diferite diete și metode minune, iar, în final, una dintre ele se pare că ar fi dat și roade, după cum mărturisea prezentatoarea acum ceva timp.

„M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări. Și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice. Inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține.

Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede. Doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor. Așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!”, povestea, anul trecut, Gabriela Cristea, potrivit unica.

Citește și: Ce venituri mai are Tavi Clonda, pe lângă muzică: „Dacă câștigi din mai multe părți...”. Câți bani cere pentru un eveniment privat

Tavi Clonda i-a recomandat să slăbească

Mai mult, Tavi Clonda spunea recent faptul că-și susține soția în tot ceea ce-și dorește să facă. Mai mult, acesta i-a recomandat Gabrielei să urmeze o dietă, pentru a fi fericită și pentru a se simți bine în pielea ei. Cu toate acestea, artistul mai spunea că pentru el nu este atât de important aspectul fizic, întrucât chimia dintre cei doi este oricum vizibilă și se menține aprinsă, indiferent de numărul de kilograme.

„Pentru liniștea ei, pentru bucuria și sănătatea ei, i-am spus să slăbească, dar nu la alt mod. Ea chiar mă acuză că nu-i spun. Dar mie îmi place de ea oricum, chimia și frumusețea există. Azi dimineață am observat că se vede că a slăbit. După ce ne-am întors din vacanța din Tenerife, în care am fost numai noi doi, a început iar acea dietă. Două săptămâni nu se vede, apoi se observă cu ochiul liber. Așa funcționează. Am luat și eu câteva kilograme, dar nu se vede, eu mai fac sport', a spus Tavi Clonda pentru PlayTech.

Citește și: Tavi Clonda, rețetă specială de lipie cu ou. E ideală pentru mic dejun sau brunch: „Arată senzație și miroase perfect”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel