Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o pe Claudia Pătrășcanu: „Nu regret că am făcut asta, mai sunt bărbați care greșesc”

Data publicării:
Gabi Bădălău, captură video Youtube, Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Gabi Bădălău, captură video Youtube, Ameritat cu Nasrin

Gabi Bădălău a oferit informații neștiute din relația sa cu Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au fost într-un continuu scandal, după ce au pus capăt relației și s-au decis să divorțeze oficial. Cei doi nu au cum să uite complet unul de celălalt, întrucât au împreună doi copii, pentru care au ajuns în judecată de foarte multe ori. Acum, într-un moment de maximă sinceritate, omul de afaceri dezvăluie de ce s-a rupt relația dintre el și mama copiilor săi și care a fost momentul care a pornit întregul război dintre cei doi. 

„Eu am greșit în căsnicia cu Claudia, eram cu altă femeie, m-am dus acasă, i-am povestit asta. Era o seară de vară, iar ea în momentul ăla, în loc să-și țină familia, pentru că mai sunt bărbați care greșesc, ea a postat pe Facebook un mesaj foarte urât despre mine, familie, a dat-o în amenințări. Noi eram cu toții în casă. Înainte, mama ei intervenise în relația noastră. Eu am greșit, dar după acel mesaj în care am văzut o altă Claudia plină de ură și de frustrare, atunci am simțit că s-a rupt.”, a dezvăluit Gabi Bădălău, în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin.

Citește și: Gabi Bădălău aruncă bomba! Bianca Drăgușanu i-a recunoscut că l-a înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Sufăr, e o trădare”

Gabi Bădălău nu regretă că a înșelat-o pe Claudia

Chiar dacă a rănit-o extrem de tare pe mama copiilor săi și chiar dacă acest lucru a pus punct la relația dintre cei doi, Bădălău spune că nu regretă nicio clipă că a înșelat-o pe artistă. Ce ar schimba el ar fi modul în care povestea de iubire s-a încheiat, întrucât, mărturisește acesta, relația putea să se sfârșească civilizat. 

„Probabil că a refulat, nu vreau să-i găsesc o scuză. Am greșit, dar am avut puterea să mă întorc acasă să-i spun că nu o să mai fac. Era greu și pentru mine să mă împart (n.r. între amantă și soție). Nu regret că am făcut asta, pentru că toate lucrurile se întâmplă cu un scop. Dacă rămâneam în relație, ajungeam într-un alt punct care putea fi mai delicat.

Claudia și dacă nu a vrut să mai continue relația cu mine, putea să o termine într-un mod civilizat, nu eram nici primii, nici ultimii, dar ea a început cu niște lucruri de cea mai joasă speță posibilă. Încerca să mă denigreze pe mine, apoi pe părinții mei. Ea s-a împrietenit cu fata asta, pe care a chemat-o martoră în procesul nostru de divorț, a încercat să-mi facă rău și nu s-a oprit nici până azi.”, a mai spus acesta.

VEZI și: De la ce pornesc certurile între Monica Tatoiu și soțul ei, după 41 de ani de relație: „Astea sunt problemele”

Nu a iubit-o pe mama copiilor săi

Declarațiile nu se încheie aici, întrucât Gabi Bădălău recunoaște faptul că nu a fost niciodată vorba de iubire între el și Claudia, ci totul s-a raportat la copii și la dorința de a începe să-și clădească o familie.

„Între mine și Claudia nu a fost o poveste de iubire, totul s-a întâmplat repede între noi, a rămas însărcinată rapid, eu aveam 25 de ani și îmi doream mult copil. Eu când a rămas însărcinată i-am zis că nu știu dacă rămân cu ea, dacă o iubesc, dar îmi doream copilul. Ea a încercat să mă acapareze, fiind mai mare. A venit copilul, botezul, după care nunta.”, mai spune el.

Citește și: A lăsat tot la vedere! Delia și-a șocat fanii cu ultima ipostază. Fără lenjerie intimă și cu posteriorul la cameră / foto

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel