De la ce pornesc certurile între Monica Tatoiu și soțul ei, după 41 de ani de relație: „Astea sunt problemele”

Data publicării:
monica tatoiu foto:youtube/damian draghici
Descriere foto: monica tatoiu foto:youtube/damian draghici

Monica Tatoiu a dezvăluit mai multe informații din căsnicia sa.

Monica Tatoiu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este în fața publicului de ani de zile, motiv pentru care oamenii o cunosc deja a fi drept cea mai sinceră și naturală persoană publică. Nu se poate spune același lucru și despre soțul acesteia, care nu este de acord cu aparițiile publice și care, implicit, stă în umbră față de soția sa. Cu toate acestea, invitată în cadrul podcastului realizat de Bursucu, Monica Tatoiu a dezvăluit cum se înțelege cu bărbatul, dar și de la ce mai pornesc certurile în cuplu.

„Eu sunt prietenă cu Victor de 41 de ani, el este prietenul meu, omul în care am cea mai mare încredere. Nu știu numărul de carduri, pot să stau cu spatele, că nu mi-e frică că mă înșeală sau nu știu ce. Nu m-a înșelat niciodată, el are cu firele acum, ne certăm că pune fire în toată casă, astea sunt problemele, eu l-am ales foarte bine. Eu mi-am trăit viața și m-am potolit, el niciodată nu a fost cu de astea. Ne potrivim perfect.”, a povestit Monica Tatoiu în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Citește și: Adela Popescu, adevărul despre începutul relației cu Radu Vâlcan: „Nu m-am îndrăgostit la prima vedere, nu era pe gustul meu”

Ce sfat are pentru oameni

Mai mult, Monica Tatoiu este de părere că oricine trebuie să aibă în viață o iubire extrem de pasională, care va trece în timp, dar care trebuie experimentată, pentru a se consuma acele lucruri și pentru ca în viitoarea relație să nu mai intervină niciun impediment. Ea a trăit toate experiențele posibile, mărturisește vedeta, care spune că nu și-a pus niciodată limite.

„În viață trebuie să iubești cu pasiune, să ai o pasiune în viață, să știi că ai trăit. Am avut pasiuni, dar nu faci căsătorie cu ei. Poate vă distrug visele, dar fiți raționali, aveți gândire critică. Nu există niciun lucru pe care să fi vrut să-l fac. Niciodată când mi s-a oferit ocazia să încerc ceva, mereu m-am dus până la limită. Știam că mama prin rugăciunile ei mă ține să nu cad. Și acum e. Mereu am riscat, pentru că am știut că am plasa de siguranță.”, a mai povestit aceasta.

Citește și: A lăsat tot la vedere! Delia și-a șocat fanii cu ultima ipostază. Fără lenjerie intimă și cu posteriorul la cameră / foto

Fiul ei nu crede în Dumnezeu

Astfel, lucrul după care ea s-a ghidat în viață, adică credința, și-a dorit să i-l insufle și copilului său, care însă nu crede în Dumnezeu. Cu toate acestea, vedeta este sigură de faptul că rugăciunile oricărei mame țin copiii în siguranță.

„Asta i-am zis și fiului meu „Te rog să nu riști prea mult, dar rugăciunile sunt temelia copiilor”. El nu crede în Dumnezeu, dar rugăciunile mamei m-au ținut, la cât sunt eu de nebună, noroc că Tatoiu mă ține în frâu. E un tip super mișto. 

Nu am luat niciodată o palmă de la un bărbat, m-a scuipat unul în trafic. Doar tata mi-a dat o dată.”, mai spune ea.

Citește și: După toate scandalurile din ultima vreme, Daniela Iliescu a răbufnit: „Lucrurile astea nu sunt doar de ceva timp, tot m-am antrenat să fac față răutăților”

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel