Gabi Bădălău aruncă bomba! Bianca Drăgușanu i-a recunoscut că l-a înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Sufăr, e o trădare”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Ameritat cu Nasrin. Captură: Instagram/Bianca Drăgușanu
Descriere foto: Captură video: YouTube/Ameritat cu Nasrin. Captură: Instagram/Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a dezvăluit că a prins-o pe Bianca Drăgușanu cu Auday Al-Ahmad. Deși ințial nu a recunoscut și i-a ascuns că îl înșală, blondina i-a spus afaceristului după lungi insistențe că a avut o relație în paralel. Mai mult, acesta a mărturisit că știa tot ce face fosta sa iubită în momentele în care era cu medicul estetician.

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste cu multe despărțiri și împăcări. În urmă cu o lună au decis să pună punct relației și să meargă pe drumuri separate, iar de această dată se pare că decizia este definitivă.

Gabi Bădălău știa de ceva timp că este înșelat: „Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri”

Afaceristul a mărturisit în podcastul „Ameritat cu Nasrin” că i-a spus „adio” Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că blondina avea o relație în paralel cu medicul estetician Auday Al-Ahmad, lucru pe care ea nu l-ar fi recunoscut. Cu toate acestea, Gabi Bădălău știa fiecare pas pe care îl făcea Bianca Drăgușanu. Când i-a spus că știe că este înșelat, blondina a negat acuzațiile și, potrivit afaceristului, l-ar fi înșelat în continuare.

Gabi Bădălău a dezvăluit că inclusiv la evenimentul VIVA!, Bianca Drăgușanu ar fi mers însoțită de medicul estetician, ba chiar ea i-ar fi spus cu ce să se îmbrace. Cu ocazia celebrării celei de-a 25-a ediție, medicul estetician al vedetelor și-a făcut făcut special pe comandă un costum de culoare albastru închis.

„Eu am simțit că ea s-a răcit de mine, îi reproșam tot timpul lucrurile acestea. Ne certam foarte des. În viața ei a apărut altcineva sau ea a băgat pe altcineva în relația noastră. Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite sau să mă facă gelos. Habar nu am. Nu recunoștea niciodată lucrul acesta, iar pe mine m-a incitat, m-a înrăit, m-a frustrat foarte tare. I-am demonstrat. Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri. Ea a avut o altă relație în paralel, timp de 3-4 luni. Bianca avea 100% o altă relație în paralel.

Când i-am spus lucrul acesta, ea, în loc să îmi spună să vorbim sau să o iert, a mers din greșeală în greșeală. Inclusiv la evenimentul respectiv (n.r. VIVA!) a venit cu domnul respectiv, chiar i-a indus cu ce să se îmbrace, ea lui, iar pe mine acest lucru m-a lăsat rece și am luat decizia că nu se mai poate continua”, a mărturisit Gabi Bădășău, în cadrul podcastului realizat de Nasrin.

Te-ar putea interesa și: Medicul estetician Auday Al-Ahmad, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”

Bianca Drăgușanu i-a recunoscut că l-a înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Nu înțeleg de ce se ferește”

După mai multe insistențe, Bianca Drăgușanu i-ar fi recunoscut lui Gabi Bădălău că l-a înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad. Cu toate acestea, el spune că blondina nu vrea să recunoască public acest lucru, pentru că i-ar fi rușine să se afle că are o relație cu acesta. 

„Știu milimetric tot ce a făcut, cum a făcut tot jocul acesta. Sper să se merite. Ea a spus că e fericită și îi doresc pe calea asta să fie fericită și liniștită. Au fost lucruri pe care le-am văzut, pe care le-am auzit, pe care le-am aflat, altele care m-au durut foarte tare, care m-au îmbărbătat. Viața merge înainte!

Ea mi-a recunoscut, categoric, vouă (n.r. presa) nu. Nu înțeleg de ce se ferește, probabil că îi e rușine, că acest băiețaș e dintr-un alt mediu, ca să zic așa, ea fiind Bianca Drăgușanu... Sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare. Vezi cu ochii tăi, auzi. Tot speri într-o schimbare”, a mai spus mărturisit Gabi Bădășău, în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față, după ce Gabi Bădălău a spus că a fost înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Există niște contexte”

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel