Fuego, mesaj sfâșietor după moartea lui Alexandru Arșinel: „S-a rupt o jumătate din el atunci când Stela n-a mai fost”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Fuego a transmis un mesaj emoționant, după ce actorul Alexandru Arșinel s-a stins din viață.

Alexandru Arșinel a lăsat în urma sa un gol imens, în inimile oamenilor care l-au urmărit de-a lungul carierei sale excepționale, dar și în rândul colegilor de breaslă. Actorul s-a stins pe 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Extrem de multe persoane publice și-au exprimat public durerea cu privire la această mare tragedie, printre care Andreea Berecleanu, Mirela Vaida, Dan Negru, Marina Almășan. De data aceasta, Fuego i-a transmis un mesaj emoționant Maestrului, care a reprezentat un adevărat „simbol” românesc.

"Ni se duc legendele. Rămân amintiri, rămâne în urmă imaginea unor ani de aur, a unor clipe în care am fost cumva ”complici”, noi și ei, marii oameni care ne-au sădit în suflete emoții. Nu e foarte simplu să-ți alegi cuvintele atunci când pleacă oameni. S-a dus și maestrul Arșinel și împreună cu el, o eră, un cuplu de legendă, o tăinuire întreagă a unor bucurii. Alexandru Arșinel n-a fost doar pentru el, n-a fost un simplu actor, cu meserie pe ștatul de plată.

A fost un simbol românesc. Unul care a mișcat generații, care a alinat și care a plasat undeva o referință în inimile și în percepția românilor despre umor, despre legătura dintre inteligență și joc, despre amuzament.", a declarat Fuego, pentru WOWbiz.ro.

Paul Surugiu - Fuego: „Asta sunt! Deloc perfect, cu multe defecte, dar cu un vis măreț împlinit și cu dorința de a face bine celor din jurul meu” / EXCLUSIV 

 

„S-a rupt o jumătate din el atunci când Stela n-a mai fost”

Fuego a ținut, de asemenea, să evidențieze și dragostea și dedicarea pe care Maestrul i-a purtat-o scenei în cei peste 50 de ani de activitate. Iubea să joace, iar publicul îl iubea pentru cine era și pentru modul în care interpreta.

"Poate că l-a chemat Stela. Poate c-a obosit să vadă că anii aceștia nu mai sunt cei în care a conturat bucurii. Sau poate că acum a fost vremea. Nu știu exact asta, dar știu sigur că a iubit să trăiască, știu că a iubit scena ca pe propria viață și că era fericit, dedicat, era complet, era puștiul din Dolhasca ajuns la București mare actor, care dăruiește oamenilor fericire. S-a rupt o jumătate din el atunci când Stela n-a mai fost și dorul și nevoia de supraviețuire n-au fost simple. Nici în viață, acasă, în ultimii ani nu a fost așa roz cum li se pare unora că ar fi existența unui om care arde pentru public.", a mai povestit Fuego.

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

 

Cum și-l amintește Fuego pe Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel nu a fost un simplu actor, spune Fuego, ci unul extrem de complex, care interpreta și cântece, compunea, se dedica atât scenei de teatru, cât și televiziunii și care trăia totul foarte intens. 

"Alexandru Arșinel, dragii mei, a fost o imagine, o figură în sine pentru români, pentru copilărie și tinerețile multora, pentru fiecare Revelion în care-i așteptam cu sufletul la gură. A jucat intens, genuri diverse, a cântat atipic, ca un actor de farmec a cărui vis era să aducă alinare. A compus melodii, a scris, a făcut televiziune cu profesionalism și a trăit succesul cu fruntea sus, ca un moldovean pe care nu-l doboară nimic. Lumea sa artistică ne va urmări mult timp și cred eu că Alexandru Arșinel n-a plecat. Cel puțin nu pentru marea majoritate. Pentru noi, cei mulți care îl iubim, va fi mereu, alături de Stela, o inspirație, o porție bună de râs, un popas al seninătății. Îmi va fi dor de dumneavoastră, maestre și-mi voi aduce aminte mereu emoțiile trăite împreună și lecțiile primite!", a mărturisit cântărețul.

Mirela Vaida, devastată de moartea lui Alexandru Arșinel: „Sunt şocată. N-am procesat informaţia”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel