Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Data publicării:
Alendru Arșinel, captură video Youtube TV
Descriere foto: Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

S-a aflat cauza oficială a morții lui Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel a murit pe 29 septembrie, la Spitalul Universitar din Capitală. Marele actor a avut foarte multe probleme de sănătate în ultima vreme, când a fost internat de mai multe ori la spital, dar și la un centru special de recuperare. Artistul nici măcar nu se mai putea deplasa, fiind vizibil slăbit de la o zi, la alta. Potrivit Fanatikîn ultimele zile de viață, acesta a fost diagnosticat cu pneumonie și, din cauza problemelor cardiace de care mai suferea, medicii l-au transferat imediat la terapie intensivă, acolo unde a fost intubat. 

Potrivit sursei citate, Alexandru Arșinel a fost resuscitat minute în șir, însă corpul său nu a mai rezistat, iar joi a cedat definitiv. Așadar, cauza oficială a morții actorului, de pe certificatul de deces, este insuficiența cardiacă și respiratorie, ce a condus la un stop cardio-respirator.

Înainte de a muri, regretatul actor a fost vizitat la spital de soția sa și de un preot, care ar fi fost adus la căpătâiul său cu câteva zile înainte de tragedie.

Când va fi înmormântat Alexandru Arșinel

Actorul va fi înmormântat pe 2 octombrie, la Cimitirul Bellu, acolo unde avea locul asigurat de mai mulți ani de zile. Mai mult, cei doi băieți ai regretatului artist se pare că-i vor respecta toate dorințele tatălui său, astfel încât vor pune lângă el, în sicriu, pălăria, costumul și butonii favoriți. Sâmbătă, pe 1 octombrie, sicriul va fi depus la Capela Bellu, unde va sta până în ziua înmormântării.

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

“Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu. 

Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate, în așa fel încât să nu las multe probleme după mine. Eram la Noaptea Muzeelor și Bellu e considerat muzeu. Și am primit de la Primărie un telefon să merg cu câțiva colegi, după spectacol, să aprindem câteva lumânări la mormintele marilor actori, că ne așteptau cei de la Bellu.

Ne-am dus, ne-au primit imediat, am aprins lumânări. Și eram cu niște colegi de la Teatrul Tănase: ‘Hai să vă arăt un mormânt de-al unui coleg de-al nostru’. Și mergeam așa și am ajuns la vreo 10 metri de locul unde este mormântul meu”, a povestit actorul înainte de moarte pentru evelinepauna.ro.

Mirela Vaida: „Sunt şocată. N-am procesat informaţia”

Extrem de multe vedete și-au arătat durerea cu privire la această pierdere uriașă. Printre ele, se numără și Mirela Vaida, care s-a arătat a fi total devastată de această veste.

„N-am procesat niciodată informaţia că maestrul Arşinel ar putea să nu mai fie, la fel cum nu am putut luni de zile să accept ideea că Stela Popescu nu mai e.

L-am aşteptat tot timpul pe maestrul Arşinel să se întoarcă acasă. Teatrul de Revistă era casa lui, el acolo reîntinerea, acolo nu mai avea nicio boală. Când începea să cânte, era ca un copil plin de bucurie, îi sclipeau ochii.

Sunt şocată…nu am vrut niciodată să accept că toată perioada se va termina aşa, nu am vrut să accept.Îi datorez foarte multe, m-a angajat, a crezut în mine, m-a distribuit în spectacole, mi-a dat un câmp de exprimare artistică, iar asta pentru mine a fost una dintre cele mai mari bucurii pe care o voi împărtăşi copiilor şi nepoţilor care nu îl vor vedea decât în filme. Sunt devastată”, a declarat, joi, Mirela Vaida, la scurt timp de la moartea lui Alexandru Arșinel, potrivit Fanatik.

Iubirea vieții lui Alexandru Arșinel, destin crunt. Marilena a rămas paralizată pe viață, în urma unui accidentGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience