Mirela Vaida, devastată de moartea lui Alexandru Arșinel: „Sunt şocată. N-am procesat informaţia”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Acces Direct
Descriere foto: Captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida a fost extrem de afectată să audă că Alexandru Arșinel a murit.

Mirela Vaida este una dintre persoanele publice care s-au arătat a fi extrem de afectate de această pierdere uriașă pe care a suferit-o lumea actoricească, moartea lui Alexandru Arșinel. Chiar dacă știa că Maestrul este încercat de multe probleme de sănătate, vedeta a sperat până în ultima clipă că acesta se va întoarce acasă sănătos. Celebra prezentatoare de la Acces Direct mai spune că îi datorează extrem de multe lucruri actorului, care a susținut-o necondiționat în carieră.

„N-am procesat niciodată informaţia că maestrul Arşinel ar putea să nu mai fie, la fel cum nu am putut luni de zile să accept ideea că Stela Popescu nu mai e.

L-am aşteptat tot timpul pe maestrul Arşinel să se întoarcă acasă. Teatrul de Revistă era casa lui, el acolo reîntinerea, acolo nu mai avea nicio boală. Când începea să cânte, era ca un copil plin de bucurie, îi sclipeau ochii.

Sunt şocată…nu am vrut niciodată să accept că toată perioada se va termina aşa, nu am vrut să accept.Îi datorez foarte multe, m-a angajat, a crezut în mine, m-a distribuit în spectacole, mi-a dat un câmp de exprimare artistică, iar asta pentru mine a fost una dintre cele mai mari bucurii pe care o voi împărtăşi copiilor şi nepoţilor care nu îl vor vedea decât în filme. Sunt devastată”, a declarat, joi, Mirela Vaida, la scurt timp de la moartea lui Alexandru Arșinel, potrivit Fanatik.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Viorel Lis, devastat de moarte actorului

Și Viorel Lis a suferit cumplit când a auzit că s-a tras definitiv cortina pentru marele actor Alexandru Arșinel. Soția sa a povestit pe Facebook întreaga întâmplare emoționantă, în care spunea că nu-l putea opri pe fostul edil din plâns, din cauza veștii cumplite pe care o auzise. 

„A plâns Vio în seara asta când a auzit vestea cu domnul Arșinel. Știam că o sa-l emoționeze. Tot ma gândeam cum să-l susțin, ce să-i zic să-l liniștesc. Cred ca e foarte greu să vezi cum se duc unul câte unul cei din generația ta...și asta îți aduce aminte și de vârsta ta .... L-a apreciat mult ca actor și i-a arătat efectiv acest lucru, el l-a numit director la teatru pe timpul lui. Dar totul are un început și un sfârșit. Dumnezeu să-l odihnească. Rămâne pentru totdeauna un simbol al Teatrului de Tevistă din România.”, a scris și Oana Lis pe Facebook. 

Când va avea loc înmormântarea lui Alexandru Arșinel și ce va lua actorul cu el, în sicriu

Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Sicriul său a fost depus astăzi, la Teatrul „Constantin Tănase”, unde toți cei care l-au iubit îi pot aduce marelui actor un ultim omagiu. Potrivit primei surse citate, acesta va fi înmormântat pe 2 octombrie, la Cimitirul Bellu, acolo unde avea locul asigurat de mai mulți ani de zile. Mai mult, cei doi băieți ai regretatului artist se pare că-i vor respecta toate dorințele tatălui său, astfel încât vor pune lângă el, în sicriu, pălăria, costumul și butonii favoriți. Sâmbătă, pe 1 octombrie, sicriul va fi depus la Capela Bellu, unde va sta până în ziua înmormântării.

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai iubiți actori români, lăsând astfel o durere uriașă atât în sufletele oamenilor care l-au urmărit în decursul acestor ani, cât și în inimile colegilor de breaslă. 

Iubirea vieții lui Alexandru Arșinel, destin crunt. Marilena a rămas paralizată pe viață, în urma unui accidentGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel