Fructul pe care ar trebui să îl consumi înainte de masă, dacă vrei să slăbești: Taie pofta de mâncare și ține de foame

Data actualizării: | Data publicării:

Mâncatul excesiv are acum o rezolvare, spun nutriționiștii, care au găsit leacul pentru mesele mult prea copioase. 

Pe lângă faptul că ai putea să își organizezi un plan alimentar și să te motivezi pentru a reduce porțiile de mâncare, specialiștii au acum un nou as în mânecă.


Potrivit experților, consumul unui măr înainte de masă ar putea fi cheia pentru un apetit mai scăzut. Practic, te face să mănânci mai puțin.

 

Jennifer Aniston, cea mai importantă lecție învățată de la mama ei: „Privesc îmbătrânirea ca pe un privilegiu”


Nutriționistul și autorul londonez Rob Hobson a declarat: "Consumul unui măr înainte de masă va contribui la creșterea conținutului total de fibre din acea masă și vă va ajuta să vă simțiți sătul și satisfăcut pentru mai mult timp”.

"Este și foarte ușor. Este suficient să luați un măr proaspăt în timp ce pregătiți o masă, iar apoi nu numai că veți beneficia de o probabilitate mai mică de a mânca la fel de mult din acea masă, dar veți beneficia și de flavonoidele și fibrele sănătoase ale merelor, care pot ajuta la arderea grăsimii de pe burtă și la promovarea sațietății."   

Afirmațiile lui Hobson sunt susținute de știință: un studiu din revista Nutrition Reviews a constatat că o creștere a fibrelor alimentare se corelează cu o scădere a aportului de energie, ajutând la  pierderea în greutate. De asemenea, s-a constatat că un măr este mai sățios decât un baton de ciocolată, potrivit European Journal of Clinical Nutrition. 


Acest aperitiv sățios va ajuta la promovarea bacteriilor bune din intestin, în timp ce merele conțin, de asemenea, catehină, care este un antioxidant natural. Antioxidanții sunt populari în domeniul nutrițional, dar dacă ceva are "antioxidanți" în el, se crede că previne sau încetinește deteriorarea celulelor.

Hobson, care promovează mișcarea alături de organizația British Apples & Pears, adaugă: "merele sunt bogate în compuși de polifenoli care acționează ca antioxidanți, ajutând la protejarea organismului împotriva daunelor cauzate de excesul de radicali liberi și reducând inflamațiile din organism.

 

6 lucruri care se întâmplă cu corpul tău atunci când săruți pe cineva/ STUDIU


"Consumul unui măr înainte de masă poate contribui la creșterea conținutului global de antioxidanți al mesei, ceea ce face ca merele să fie un supliment sănătos pentru o alimentație sănătoasă." 

Cercetările privind antioxidanții au fost contestate. Cu toate acestea, merele au o mulțime de alte lucruri bune în ele, cum ar fi acel conținut de fibre și vitamina C, care s-a constatat că întărește sistemul imunitar. De asemenea, sunt ieftine și ușor de procurat. 

Nu doar merele pot fi consumate înainte de o masă mare pentru a reduce consumul. Un studiu a constatat că băutul unui pahar de apă a redus consumul de alimente de la masa respectivă, menținând în același timp aceeași senzație de sațietate.

 

Apa cu lămâie, efectul advers despre care nimeni nu vorbește. AVERTISMENTUL nutriționiștilor

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel