Fructul care te scapă de cârcei și de senzația de „picioare grele”. Lidia Fecioru: "E cel mai simplu leac. În plus, miroase şi frumos”

Data publicării:

Lidia Fecioru a dezvăluit un nou leac excelent pentru sănătate. 

Lidia Fecioru a fost prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3, unde a dezvăluit un nou leac excelent pentru anumite probleme de sănătate. Este perfect pentru persoanele care se confruntă cu cârcei, dar și cu senzația neplăcută de „picioare grele”, explică specialista. Nu ai nevoie decât de un simplu fruct pe care foarte multe persoane îl au adesea în bucătărie, iar dacă leacul nu dă roade, atunci Lidia Fecioru mai propune încă câteva soluții excelente pentru aceleași simptome.

"E cel mai simplu leac din ultima perioadă de timp. Am auzit că pentru cei care au cârcei noaptea și senzaţia de "picioare agitate", grele, e foarte bine să frece tălpile cu lămâie. 

Se taie lămâia pe jumătate şi se masează tălpile. Atât de simplu. N-am încercat, dar voi încerca, vă promit, pentru că vreau să văd cum e. În plus, miroase şi frumos.

De asemenea, dacă facem un pic de frecție pe picioare cu oțet e foarte bine. 

Mai e foarte bine şi să stăm cu picioarele chiar în plante de ceai. Punem într-un lighean pelin, turnăm apă fierbinte și lăsăm până se răcește și punem picioarele acolo.

Aşa facem băi la picioare cu ceai de pelin", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Citește și: Lidia Fecioru, secretele unei relații longevive: „Dacă există asta, o căsătorie va ţine. Să nu avem aşteptări că iubirea va rămâne la fel”

Cum atragi banii în viața ta

Când vine vorba de atragerea banilor în viața noastră, Lidia Fecioru are și pentru acest lucru câteva sugestii excelente de pus în practică. Ba mai mult, specialista spune că ea înșiși a apelat la una dintre acele metode, care i-a adus numaidecât prosperitate în casă, dar i-a îndeplinit și una dintre cele mai mari dorințe, aceea de a avea mașina visurilor.

„Orice facem noi, începe să aducă noroc. Că purtăm o brățară, că punem o frunză de dafin în portofel, sfințim un ban și-l punem acolo. Mai e trucul cu mierea și bănuțul în căniță de lut, este legătura cu pământul. Am făcut și eu asta, să văd ce se întâmplă, nu trebuie să fie monedă de a ta sau să aibă cifra 5. Îmi doream să îmi schimb mașina și am pus o mașină mică de jucărie peste bănuț, în cană. Nu aveam bani. Am primit scrisori de la bacă că am niște bani acolo frumușei. Apoi au tot venit bani. Cana e bine să nu o vadă nimeni, o influențează cu gândul.”, a spus aceasta, în cadrul emisiunii Extra Night Show.

Citește și: Lidia Fecioru, leacul care te scapă de durerile articulare: „Reţeta este foarte simplă. Putem face tratamentul o săptămână”

Ce nu trebuie să ții în portofel

Totodată, la fel de important este și să ții depate de portofelul tău anumite lucruri care pot duce la pierdea banilor, explică Lidia Fecioru.

„Nu trebuie să ții niciodată în portofel bonurile de cumpărături sau banii cu cardurile. Întotdeauna să purtați bani în buzunar. Nu faci bani când nu ai bani.”, a continuat să dezvăluie specialista.

VEZI și: Ceaiul care ajută la o circulaţie cerebrală mai bună, la liniştirea hormonilor şi la articulaţii. Lidia Fecioru: "Nu se bea la întâmplare"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel