Frații Tate, trimiși în judecată. Acuzațiile grele pe care le-au primit cei doi milionari

Data publicării:
Frații Tate/ Inquam Photos / George Călin
Descriere foto: Frații Tate/ Inquam Photos / George Călin

Frații Tate pot ajunge din nou în spatele gratiilor, în urma noilor acuzații pe care le-au primit. 

Controversatul Andrew Tate a fost acuzat pe 20 iunie de viol, trafic de persoane și formarea unui grup de crimă organizată pentru a exploata sexual femei. În acest sens, procurorii din România îl trimit din nou în judecată pe acesta, dar și pe fratele său, Tristan, alături de alte două suspecte de sex feminin din România pentru aceste acuzații, scrie presa internațională

În rechizitoriul depus la instanța de judecată de la Tribunalul București se arată că cei patru inculpați au constituit un grup infracțional organizat în anul 2021, pentru a comite trafic de persoane în România și în alte țări, inclusiv în SUA și Marea Britanie.

În document sunt menționate șapte presupuse victime care ar fi fost recrutate de frații Tate prin promisiuni false de dragoste și căsătorie.

Te-ar putea interesa și: Interviu controversat cu Andrew Tate. Milionarul, enervat de jurnalista BBC: „Sunt cu adevărat o forță a binelui în lume”

Celor doi li se aduc mai multe acuzații

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, a fost acuzat de violarea uneia dintre victime, în timp ce Tristan, în vârstă de 34 de ani, a fost acuzat de instigarea altora la violență.

Toate cele patru persoane trimise în judecată se află în prezent în arest la domiciliu. Toți au negat acuzațiile.

Un judecător român are acum la dispoziție 60 de zile pentru a analiza dosarele înainte ca acestea să fie trimise în judecată. Se așteaptă ca un proces în acest caz să dureze mai mulți ani și să nu înceapă imediat.

Mai mult, săptămâna trecută, procurorii români au anunțat că au schimbat acuzația de trafic de persoane pe care o investighează împotriva lui Tate și a fratelui său.

Potrivit Reuters, procurorii au declarat pe 13 iunie că Tate, fratele său și alți doi suspecți sunt acum cercetați pentru trafic de persoane în formă continuată.

Aceștia au spus că este o infracțiune mai gravă decât acuzațiile separate de trafic de persoane pe care oficialii le investigau anterior.

VEZI și: Nikita sare în apărarea fraților Tate. Scandal pe treptele Tribunalului București: „Vă garantez eu, pentru că eu cunosc mai bine”

Cei doi frați au fost arestați prima dată în 2022

Frații Tate au fost arestați pentru prima dată la domiciliul lor din București în decembrie 2022. Pe 31 martie, aceștia au fost mutați din arest preventiv în arest la domiciliu, în urma unei decizii luate de un judecător român. 

La momentul inițial al arestării, DIICOT a declarat că cele șase victime pe care le identificase inițial au fost supuse unor "acte de violență fizică și de constrângere psihică" de către presupusul grup infracțional.

Tate s-a făcut celebru pe internet pentru conținutul pe care-l promova cu diferite opinii controversate și considerate destul de misogine.

În clipurile anterioare ale fostului concurent de la Big Brother, acesta a declarat că el crede că femeile sunt "proprietatea" bărbaților și a comparat o relație cu o femeie cu "dresarea unui câine".

VEZI și: Costi Ioniță sare în apărarea lui Andrew Tate. Declarațiile neașteptate ale artistului: „A salvat viețile băiețeilor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel