Interviu controversat cu Andrew Tate. Milionarul, enervat de jurnalista BBC: „Sunt cu adevărat o forță a binelui în lume”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ BSN
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ BSN

Interviul controversat dintre Andrew Tate, arestat la domiciliu, și jurnalista din partea BBC a avut loc în reședința Tate din România. Cei doi au avut un dialog veninos.

Afaceristul influencer, Andrew Tate, a participat la primul interviu filmat din timpul arestului la domiciliu. Vedeta a avut un dialog cu Lucy Williamson, jurnalista BBC venită în România pentru a îi lua un interviu lui Andrew Tate, iar cei doi au avut un schimb de replici acid, interviul devenind la un moment dat agitat prin prisma neînțelegerii dintre cei doi, Andrew Tate, și pe cealaltă parte, jurnalista BBC.

Susține că este nevinovat în fața tuturor acuzațiilor

Andrew Tate și  fratele său au fost reținuți pentru o perioadă destul de lungă în arest, iar recent cei doi au fost plasați sub arest la domiciliu. Acuzațiile sunt de mai multe feluri, de la abuzurile pe care le-ar fi făcut asupra unor fete și până la traficul de persoane. Nefiind încă nicio concluzie cu privire la dosar, cei doi vor petrece următoarea perioadă în arest la domiciliu. În tot acest scandal și-a făcut apariția și Nikita, care aparent, este o înfocată susținătoare a celor doi, fiind prezentă la unul dintre procesele fraților Tate. Nikita i-a însoțit până la mașina acestora, iar frații i-au mulțumit pentru susținere.

 

"Cunosc cazul mai bine decât tine, îl cunosc îndeaproape și tu nu, am văzut toate dosarele penale și dovezile împotriva mea și tu nu, eu știu adevărul despre ce s-a întâmplat și tu nu", a declarat Tate.

"Și vă spun în mod absolut și total că nu am rănit niciodată pe nimeni, că dosarul care a fost intentat împotriva mea este complet și total fabricat și că nu voi fi găsit niciodată vinovat de nimic."

 

Când a fost confruntat cu privire la afirmațiile potrivit cărora opiniile sale despre femei au alimentat misoginismul din societate, fostul kickboxer a susținut că este o "forță a binelui în lume" și o "influență pozitivă".

„Sunt cu adevărat o forță a binelui în lume. Poate că nu înțelegeți asta încă, dar o veți face în cele din urmă. Și cred cu adevărat că acționez sub îndrumarea lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune și vreau să fac lumea un loc mai bun”, a mai spus el.

Un alt subiect ar fi: Andrew Tate, despre rutina pe care o are în închisoare. Cum supraviețuiește milionarul britanic în spatele gratiilor: "Există un singur fel..."

"Susțin  munca grea, disciplina, sunt un atlet, sunt antidrog, susțin  religia, predau fără alcool, predau fără crime cu cuțitul, sunt împotriva oricărei probleme din societatea modernă.”

"Îi învăț pe tineri să fie disciplinați, să fie sârguincioși, să asculte, să se antreneze, să muncească din greu, să fie exact ca mine."

Poate ești interesat și de: Nikita sare în apărarea fraților Tate. Scandal pe treptele Tribunalului București: „Vă garantez eu, pentru că eu cunosc mai bine”

Tate pune la îndoială profesionalismul BBC

De asemenea, Andrew Tate i-a sugerat jurnalistei să-și facă temele în ceea ce privește personalitatea sa deoarece acesta consideră că Lucy Williamson nu are în vedere întregul context al situației, acuzând-o că ar practica contextualizarea anumitor acțiuni. Acesta a susținut și că nu sunt valide multe dintre întrebările jurnalistei prin prisma temporalității la care se referă aceste întrebări.

„Poți face un malefic din oricine dacă îi analizezi ultimele 14 luni și scoți din context”, a mai spus Andrew Tate.

Vezi și: Frații Tate au fost eliberați; cei doi vor intra în arest la domiciliu

Poți vizona interviul integral aici: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel