Costi Ioniță sare în apărarea lui Andrew Tate. Declarațiile neașteptate ale artistului: „A salvat viețile băiețeilor”

Data publicării:
Sursa foto: Costi Ioniță și Andrew Tae, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Costi Ioniță și Andrew Tae, instagram/ colaj foto

Costi Ioniță a sărit în apărarea lui Andrew Tate. Artistul a făcut declarații halucinante. 

Andrew Tate, un cetățean britanico-american a fost reținut împreună cu fratele său Tristan, în zona Ilfov, la nord de București. DIICOT a declarat că patru suspecți, inclusiv doi cetățeni britanici și doi români, au fost arestați sub acuzația de a face parte dintr-un grup de crimă organizată, trafic de persoane și viol.

Costi Ioniță sare în apărarea lui Andrew Tate

Unul dintre oamenii care îl susțin pe Andrew Tate este Costi Ioniță. Artistul susține că mulți  oameni răi care se află în spate și vor să îl distrugă pe bărbatul care a ”salvat viețile” a mai multor copii.

 „Să zic, să nu zic, dar până la urmă zic. Am aflat de acest Andrew Tate acum câteva luni de la un băiețel de 12 ani, fiul unui miliardar din Balcani, pe care îl cunoscusem înainte.

Și era așa slăbuț, efeminat, nedezvoltat… Acum când l-am văzut din nou pe băiețel, mare forță, flotări, genuflexiuni, dimineața-trezire, disciplină, karate, aikido. Zic: ce-ai pățit?

Păi, Costi, eu și colegii mei, toți îl urmărim pe acest Andrew Tate, care ne învață să fim bărbați adevărați ca mai încolo fetele să ne placă. N-auzisem de acest Andrew Tate, poate făcuse anumite lucruri, dar mi-am dat seama că este un personaj anti-sistem, anti-progresist, care a salvat viețile sau a schimbat viețile a sute de milioane de băieței din lumea întreagă. Această agendă progresistă este foarte gravă. Cred că de-aia l-au săltat pe Andrew”, este comentariul suprarealist făcut de Costi Ioniță pe TikTok.

Andrew Tate a fost dus de urgență la spital

Andrew Tate ar fi fost dus la spital din cauza unei probleme grave de sănătate. Se pare că britanicul se luptă cu o boală mai veche, motiv pentru care a cerut să fie dus la spital pentru mai multe investigații. Fostul luptător de kick boxing ar fi fost diagnosticat cu un nodul pulmonar. Cobra ar fi cerut să i se facă o biopsie.

„A acuzat şi o stare de sănaătate precară în arest și era necesar și un control. Este vorba despre o problemă de sănătate foarte serioasa anterioara luarii masurii arestului preventiv si care necesita o supraveghere cu totul speciala", a declarat Octavian Gliga, unul dintre avocaţii fraţilor Tate, potrivit observatornews.ro.

Ce este un nodul pulmonar

Un nodul pulmonar (pulmonar) este o creștere anormală care se formează într-un plămân. Puteți avea un singur nodul pe plămân sau mai mulți noduli. Nodulii se pot dezvolta într-un singur plămân sau în ambii. Majoritatea nodulilor pulmonari sunt benigni (nu sunt canceroși). Rareori, nodulii pulmonari sunt un semn de cancer pulmonar. Nodulii pulmonari apar la scanările imagistice, cum ar fi radiografiile sau tomografiile computerizate. 

Au cerut ajutorul Ambasadelor SUA și Marii Britanii

Cei doi frați cu dublă cetăţenie au cerut deja ajutor de la ambasadele Stetelor Unite si Marii Britanii. Andrew și Tristan susțin că nu au avut acces la dosar.

„Niciun act de procedura nu li s-a comunicat în limba maternă. În momentul reținerii a fost prezent un traducator și le-a spus in 10 minute care este acuzația", a declarat Octavian Gliga, unul dintre avocaţii fraţilor Tate, potrivit spynews.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel