Este doliu în familia Clejanilor! Au primit vestea tragică înainte de a urca pe scenă: „Nu știam cum să-i spun”

Data actualizării: | Data publicării:
Viorica de la Clejani, captură video Youtube/ Catalin Maruta
Descriere foto: Viorica de la Clejani, captură video Youtube/ Catalin Maruta

Clejanii trec prin clipe cumplite în această perioadă.

Este doliu în familia Clejanilor! Invitați în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, cei doi soți au dezvăluit faptul că o tragedie a avut loc în familia lor recent. Concret, tatăl lui Ioniță s-a stins din viață, iar vestea cumplită a venit pentru cei doi într-un moment extrem de neașteptat, când se aflau în Londra, gata să intre pe scenă. Chiar dacă și-ar fi dorit să nu-i spună despre tragedie atunci soțului ei, Viorica povestește cu ochii în lacrimi cum nu a putut ține secretul și l-a anunțat pe acesta de faptul că a pierdut un părinte.

„În ultima perioadă, am trecut prin momente foarte grele, era o situație de care îmi era frică, mereu mi-a fost frică de un telefon că se va întâmpla ceva de genul acesta. A fost singurul lucru de care mi-a fost frică în viața mea.”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

„Nu știam cum să-i spun, omul se pregătea să intre la concert. M-a sunat sora lui și exact când urcam pe scenă și nu știam cum să-i spun, deja el nu se simțise bine cu o seară înainte, parcă a presimțit, nu avea liniște. La un moment nu am putut să mai țin și am vrut să mă eliberez și i-am spus că a murit tatăl lui. Mi-a fost o milă de el și atunci a trebui să fiu atât de zâmbitoare și să arăt oamenilor că nu e nicio problemă. Mulți au observat, mi-au spus că au observat că e ceva în neregulă cu domnul Ioniță.”, a mai spus și Viorica.

Te-ar putea interesa și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Viorica a trecut și ea printr-o situație similară

Artista trăiește această suferință mult mai intens și pentru faptul că a făcut-o să retrăiască momentele din trecut, când ea avea, la rândul său, să-și piardă propriul tată.

„Eu am trecut prin această experiență, că de asta plâng acum, și mie mi-e dor de tata și mă uitam la el că nu mai mânca, se plimba și nu avea stare ca să ajungă mai repede în România. A fost foarte greu, nu e deloc ușor să faci față lucrurilor acestora.”, mai spune Viorica de la Clejani.

„Am un mesaj pe care mi l-am zis și mie. Viorica a trecut prin aceste momente înaintea mea și tot a încercat să mă pregătească, pentru că e un moment foarte greu în viață. Există milioane de oameni pe pământul ăsta, însă părinții trebuie să fie prețuiți când sunt în viață, ei nu-ți cer nimic decât ca tu să fii bine, să te duci mai des la ei.”, a mai spus și Ioniță de la Clejani.

Citește și: Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”

Regretele Clejanilor cu privire la pierderile suferite

În timp ce Ioniță de la Clejani regretă că nu a putut să-i ofere părintelui său mai multe motive de bucurie decât a făcut-o deja, Vioricăi îi pare rău că nu a înregistrat o melodie cu acesta, întrucât spune că talentul artistic l-a moștenit de la el.

„Singurul regret pe care-l am este că nu i-am făcut mai multe bucurii.”, a mai spus Ioniță.

„Eu regret că nu am apucat să înregistrez o melodie cu el, pentru că glasul este moștenit de la el. Tatăl meu a murit de cancer, în câteva luni l-a curățat.”, mai spune solista. 

VEZI și: Mirela Vaida a izbucnit după ce Mădălin a murit urmărind un presupus amant. Subiectul despre care nu vorbește nimeni în acest caz dramatic



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel