Dani Oțil, enervat la culme de unul dintre clienții restaurantului său: „Avem niște țărănoi printre noi cu niște mega mașini...”

Data publicării:
Dani Oțil, captură video Youtube
Descriere foto: Dani Oțil, captură video Youtube

Dani Oțil a povestit un incident mai neplăcut prin care a trecut cu unul dintre clienții restaurantului pe care îl conduce. 

Dani Oțil este proprietarul unui restaurant de lux din Capitală. Faptul că prețurile preparatelor nu sunt deloc unele mici, ar presupune că cei care pășesc aici ar trebui să aibă o condiție materiale destul de bună, dar și o educație mai aleasă. Totuși, aceste cazuri sunt destul de rare, spune Dani Oțil, care a fost enervat la culme de unul dintre clienții săi. Chiar dacă acela pretindea a fi un om respectat, cu pretenții, realizatorul TV l-a denumit direct a fi „țărănoi”.

„Sunt proprietar de restaurant și credeți-mă ... avem niște țărănoi printre noi. Cu niște mega mașini, de ar trebui să vină Virgil (n.r. Virgil Mănescu, educator de etichetă, protocol și diplomație) să vă dea la palmă la fiecare. În schimb, niște aere ... vai de capul meu. Mi-a certat unu' un ospătar. Deci și-a băgat și i-a luat pe toți ... s-a simțit și ciolanul din bucătărie. A tresărit la un moment dat.

După care, sigur că el a zis: ”Sunt cu o femeie aici, cum puteți să-mi faceți așa ceva?”. Dobitocule! Ieși afară în primul rând!”, a spus Dani Oțil, în ediția de vineri a matinalului de la Antena 1, potrivit spynews.

Te-ar putea interesa și: Câți bani a dat Dani Oțil pentru ca Gabriela Prisăcariu să probeze rochii de mireasă la Roma: „Eu de aici nu cumpăr nimic”

Mihai Bobonete, despre prețurile din restaurantul lui Dani Oțil

Chiar și unele vedete consideră că prețurile din restaurantul condus de Dani Oțil sunt ceva cam piperate, printre care și Mihai Bobonete. Acesta a vorbit în cadrul unui podcast unde l-a avut drept invitat pe Răzvan Simion despre o experiență mai neplăcută pe care a avut-o când a luat masa aici.

"Când a venit nota eu am crezut că tu (Răzvan Simion) și Dani v-ați certat. Am zis atunci că Neatza cu Răzvan și Dani va rămâne doar Neatza cu Răzvan. Mâncasem patru felii de șnitel și oricum șunca aia nu era de la el, era niște salam trimis de la maică-sa și când m-am uitat pe notă: 15.00 de lei. M-am uitat în spate, nu știu cine era acolo, Adrian Ilie și i-am spus: "Băi Adi, ai încurcat notele". Nu eram și noi frații lui Dani? De ce am venit? Am crezut că doar ne arată nota. Când ne-a zis Dani că avem de plătit 15.00 de lei am crezut că am spart ceva când am trecut de la baie, am dat peste frigiderul de vinuri și l-am dat jos. 

Mai ții minte ce mizerie de vin ne-a dat să bem? Că cică e un vin special, că bea doar Papa. Probabil bea Papa după ce-l vomită... și tu mi-ai zis la un moment dat, când mă uitam la vita aia, "Mai ușor", dar eu n-am știut că e calculat la gură. Foarte urât m-am simțit. I-am zis atunci că nu mai vin.", a povestit Mihai Bobonete.

"I-ai zis așa: Data viitoare mă duc la McDonald's că ăia au tobogan.", a spus Răzvan Simion amuzat.

VEZI și: Gabriela Prisăcariu, fără niciun pic de machiaj și fără filtre. Cum arată soția lui Dani Oțil nemachiată / FOTO

„Dintr-o glumă a lui Bobonete mi-am pierdut jumătate din clienți”

Mihai Bobonete nu a fost singurul care a făcut o remarcă ironică la adresa restaurantului. Mircea Nuțu a avut și el un comentariu pe această temă, cu privire la calitatea preparatelor, ceea ce l-a determinat atunci pe Dani Oțil să aibă o reacție neașteptată.

"O singură dată am avut o problemă la tine, trebuie să recunosc. M-am dus la restaurant și am zis că știu ce vreau să mănânc, pentru că la Dani se mănâncă vită foarte bună. Eu vin pentru doul feluri la tine: mănânc vită foarte bună și ceafă de mangaliță cu cârnați și cu cartofi cu brânză rasă. Am mers cu o masă de prieteni mai mare și am luat vita asta pentru toată lumea. Le-am recomandat tuturor că vita este extraordinară. Cumva, în ziua aia, a fost ceva rău. Am gustat din ea, dar nu am putut să o mâncăm. Am chemat ospătarul, i-am spus, omul a văzut că nu era ca de obicei. Mi-au luat banii pe ea... nu, glumesc.", a dezvăluit Mircea Nuțu, în cadrul podcastului.

"Nu, că dintr-o glumă a lui Bobonete mi-am pierdut jumătate din clienți, mai zi și tu. Deci, după ce că e scump, e și prost. Da, se întâmplă. Sunt loturi și loturi. Așa este, îmi asum.", a fost replica dată de Dani Oțil.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel