Andrei Aradits, divorț secret. Actorul s-a despărțit de soția sa, după 17 ani de căsnicie: "E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga"

Data actualizării: | Data publicării:
Andrei Aradits și soția, sursa instagram
Descriere foto: Andrei Aradits și soția, sursa instagram

Nu toate poveștile de dragoste, indiferent cât de frumoase sunt ele, sunt menite să reziste probei timpului. Acesta este și cazul lui Andrei Aradits, care a divorțat după 17 ani de căsătorie. O astfel de decizie nu este ușor de luat și cu atât mai mult, de gestionat ulterior, mai ales când este implicat și un copil. Invitat în podcastul „ Vorba lui Jorge”, actorul și-a deschis sufletul și a povestit cum a trecut prin acest proces dificil.

Căsnicia dintre Aradits și Andreea avea să debuteze în urmă cu 17 ani, într-un mod absolut neconvențional, spunând “da” pe 3 iulie 2004, după o decizie “fulger” a celor doi.  

Nuntă în 3 zile

„Tocmai ce se căsătoreau niște cunoștințe. Eram în bucătărie și-i bârfeam. Ne minunam de ce fel de tămbălău sunt oamenii capabili la asemenea evenimente – restaurant, invitații, formație, rochie, flori, nași, meniu…Tot haosul care preschimbă sensul profund al evenimentului dintr-o promisiune, un jurământ, într-o zdrăngăneală petrecăreață costisitoare, obositoare și vulgară. Și cred că eu am zis: «Ce tare ar fi să ne facem nuntă… la Mac!». Și ea s-a uitat la mine și a zis: «Hai!». Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit. Nu prea avem poze… Avem de la biserică, ne-a făcut fotografii un prieten, absolut întâmplător se apucase de acest hobby, și cred că am una de la Mac. Ce să simt? Zâmbesc. Apoi mă uit la soție, pentru că e mai important să mă uit la ea, acum, decât la pozele de atunci”, povestea Aradits cu doi ani în urmă, conform Fanatik.

Cât despre cuvântul “divorț”, aceeași sursă preciza că “Andrei Aradits spune că nici măcar nu pronunță așa ceva, semn că este foarte sigur de mariajul său”.

Iată, însă că, viața plină de neprevăzut avea să îl aducă pe actor, doi ani mai târziu, în față cuvântului de care se ferea atât de mult: divorț!

"E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga"

Se pare că mariajul celor doi, ar fi luat sfârșit încă din luna septembrie, când cei doi au depus actele de divorț, dar de abia în luna martie se finalizează procedura.

Cauza acestei rupturi ar fi faptul că soția sa, Andreea a acceptat un loc de muncă la mare distanță de casă, pe un alt continent. Și cum distanța nu este întotdeauna prietena relațiilor, de aici și până la despărțire nu a mai fost decât un pas.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el (n.r. Eric, fiul lor) suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția…Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a mărturisit actorul conform Fanatik.

"Am căutat validare de la psiholog"

Cel mai afectat de această poveste, se pare că este fiul celor doi, Eric. Chiar dacă au petrecut sărbătorile de iarnă  împreună, ca o familie, adolescentul nu poate trece cu ușurință peste ceea ce se întâmplă.

“Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuză asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: «ok, nu-ți permiți treaba asta». E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da,” a dezvăluit actorul, în cadrul podcastului, despre perioada pe care a traversat-o cu fiul sau.

Chiar dacă este un bărbat matur, nici Andrei Aradits nu a putut să ia mai ușor situația. Afectat și debusolat de cele întâmplate, actorul s-a văzut nevoit să caute ajutor de specialitate, și nu numai, la rândul sau:

„Azi am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog. Lasă, că și pe Tinder am căutat validare. Da, dar am renunțat între timp. Am avut întâlniri. Dar știi de ce aveam nevoie, de validarea faptului că uite, la 50 de ani încă mai sunt posibil și am zis că «ok, lumea mă place». Doar că, la un moment dat, s-a îndrăgostit o fată de mine și am că nu, gata”, s-a confesat Aradits în cadrul podcastului, conform Libertatea.


 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel