Cătălin Măruță știa de divorțul actorului Andrei Aradits. A spus totul în direct, fără perdea: „Un lucru pe care și noi îl știam aici de când...”

Data publicării:
Cătălin Măruță, Andrei Aradits, captură video Youtube/ colaj Spectacola
Descriere foto: Cătălin Măruță, Andrei Aradits, captură video Youtube/ colaj Spectacola

Cătălin Măruță a vorbit despre decizia actorului Andrei Aradits de a divorța.

Lumea mondenă a fost lovită de un nou divorț neașteptat. Andrei Aradits și soția sa au decis să pună punct căsniciei, după 17 ani de mariaj, lucru care a picat ca un trăsnet asupra fanilor care îi vedeau să trăiască povestea de dragoste perfectă. Actorul a dezvăluit faptul că el este cel care a rămas cu fiul celor doi, iar fosta de parteneră a plecat în India, acolo unde s-a refugiat în yoga. Cât despre motivele care au produs ruptura, bărbatul nu a fost dispus să dea prea multe din casă.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el (n.r. Eric, fiul lor) suntem. Eric a fost nasol o perioadă. Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția…Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a mărturisit actorul conform Fanatik.

Te-ar putea interesa și: Andrei Aradits, divorț secret. Actorul s-a despărțit de soția sa, după 17 ani de căsnicie: "E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga"

Cătălin Măruță știa despre divorț

După cum declara actorul, despărțirea nu este deloc proaspătă, ci s-a produs încă din toamna anului trecut, iar Cătălin Măruță știa de pe atunci de această decizie. Pezentatorul a dezvăluit asta în cadrul emisiunii pe care o prezintă, unde mai spunea faptul că este sigur că el, dar și soția sa vor gestiona situația precum ar trebui să o facă doi oameni maturi.

„El, practic, a recunoscut un lucru pe care și noi îl știam aici de când călătorea doar cu băiatul lui. Dar exact cum spui tu, la un moment nu vrei să vorbești despre anumite lucruri dacă omul de cealaltă parte nu-ți dă voie sau nu se simte el confortabil să vorbească. Anume că a divorțat. Știi cum e, sunt oameni maturi, atât el, cât și soția lui. Și cu siguranță vor ști să gestioneze această despărțire”, a spus și Cătălin Măruță.

VEZI și: Andra este geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care ar flirta cu el”

Ce spune Jorge cu privire la acest subiect

Chiar dacă Jorge nu și-a dorit să-și dea cu părerea cu privire la acest subiect, artistul spune faptul că îl înțelege pe deplin pe Andrei Aradits, întrucât și el a trecut prin aceeași situație, în urmă cu câțiva ani de zile. Mai mult, solistul spune că apreciază atitudinea actorului de a rămâne discret și de a nu oferi pre multe detalii din intimitatea celor doi. 

„N-aș vrea să vorbesc eu treaba asta. Mi-e și greu, pentru că nu sunt implicat. Nu vreau să vorbesc eu despre viața altei persoane, nu mi se pare ok. Eu am trecut prin asta și știu ce înseamnă și sunt fericit că Andrei este tipul discret, la fel cum am fost și eu. E bine să păstrăm lucrurile astea. A anunțat. A spus-o. Eu sunt recunoscător că s-a întâmplat în podcast-ul meu pentru prima oară dezvăluirea. Însă îmi place că e un băiat discret și că lucrurile astea se țin în familie. Era normal să spună la un moment dat și asta nu înseamnă că de acolo încolo el o să înceapă să iasă cu tot felul de declarații, pentru că nu-i stă în caracter”, a completat Jorge.

Citește și: Jorge a ajuns pe masa de operație, după accidentarea de la Survivor România 2023. Ce interdicții i-au pus medicii: "Mi-a ajuns cuțitul la os. Nu am voie să..."
   



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel