Andra este geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care ar flirta cu el”

Data publicării:

Andra a vorbit despre principiile care îi ghidează relația cu Cătălin Măruță. 

Andra și Cătălin Măruță formează una dintre cele mai longevive și apreciate relații din showbizul românesc. Cei doi au reușit să-și mențină, de-a lungul timpului, imaginea familiei perfecte, stând în afara oricărui tip de scandal. Secretul relației lor stă, în primul rând, în capacitatea de a se completa reciproc și în personalitățile ușor diferite, recunoaște artista, care spune că are mare noroc că partenerul ei de viață este extrem de cumpătat și se gândește de două ori înainte să spună ceva sau să ia o decizie. 

„Cred că mai bine îl întrebați pe Cătălin cum mă port în căsnicie. Eu zic că sunt exemplară! (râde) Eu și Cătălin avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem foarte compatibili. Ne înțelegem din priviri, ne ajutăm unul pe altul, nu suntem doar atrași unul de celălalt, așa cum pare că se întâmplă în filme: cei doi se pupă și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. În relația noastră nu am senzația că trag mai mult eu, că las de la mine, simt că amândoi ne dorim la fel de mult să funcționeze relația, să construim ceva frumos și durabil. Echilibrul nostru vine din asta.

Eu sunt mai sensibilă decât el, cum spuneam mai devreme: plâng mai ușor, sufăr și mă consum din diverse motive, în timp ce el este mai cumpătat, se gândește de două ori, le vede în perspectivă, ia puține lucruri personal. Aceasta este o diferență care pe mine mă ajută mult, pentru că ne completăm. De multe ori îl sun, dacă nu e lângă mine, să îi cer o părere, pentru că știu că îmi va schimba perspectiva. Aceste trăsături îl fac pe el un manager mai bun, un strateg mai bun. Eu am fire de artist, cu siguranță.”, a declarat Andra, potrivit viva

Te-ar putea interesa și: Eva l-a pus la punct pe Măruță: „Ai gură mare. A aflat lumea deja că te-ai operat”. Ce a supărat-o pe aceasta

Artista crede în fidelitate absolută

Chiar dacă în urmă cu ceva timp, artista spunea că ar trece peste o posibilă infidelitate din partea partenerul său de viață, acum aceasta spune că există și relații în care acest lucru poate fi absent. 

„Da, eu cred în asta. În viața unui om, pe de altă parte, dacă vorbim despre relații de zeci de ani, sigur sunt și momente de slăbiciune, de singurătate, de rătăcire, dar nu cred că ele duc neapărat la infidelitate. Dacă spui ce simți, dacă ceri ajutor de la un psiholog, de exemplu, sau de la o persoană apropiată, cred că poți să depășești aceste momente fără să trădezi.”, a continuat Andra. 

Pe aceeași temă: Motivul pentru care Andra nu se afișează niciodată în costum de baie. Artista a spus adevărul

Artista, geloasă în relația cu Cătălin Măruță

Chiar dacă este sigură pe relația dintre ei doi, Andra spune că nu se poate abține uneori de la a fi și geloasă. Vedeta recunoaște faptul că uneori femeile încearcă să flitreze cu el, lucru care nu îi convine deloc acesteia. 

„Mici gelozii întotdeauna sunt. Sunt sigură pe relația noastră, dar nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care pare că ar flirta cu el. Totuși, e soțul meu! Nu avem discuții serioase pe subiectul acesta, însă, nu îmi dă motive, doar mă alint uneori, îl tachinez.”, a continuat ea, pentru sursa citată. 

Cu toate acestea, gelozia nu o împinge pe artistă la a-i controla telefonul partenerului. 

„Fiecare are telefonul lui, nu ne căutăm mesaje. Noi ne știm parolele și ne putem debloca telefoanele, de multe ori iau telefonul lui pentru că am nevoie și i-am dat lui David telefonul meu să se joace sau să sune un coleg, dar nu pentru a verifica. Și invers este valabil. Cătălin poate lua telefonul meu să facă o poză sau să sune, dar nu facem investigații, pentru că avem încredere unul în altul. Suntem soț și soție, nu detectivi particulari.”, a mai spus Andra. 

VEZI și: Andra i-ar ierta orice lui Măruță: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele”. Vedeta ar trece cu vederea infidelitatea în cupluGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel