Florinel Coman a devenit tătic pentru prima dată. Fotbalistul este în culmea fericirii: “Am reușit împreună”

Data publicării:
Sursa foto: Florinel Coman, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Florinel Coman, instagram

Florinel Coman este în culmea fericirii. Fostbalistul a devenit tătic pentru prima dată. 

Florinel Coman radiază de fericire, după ce iubita sa a adus pe lume primul lor copil, ieri pe data de 6.7.2022. Fotbalistul a decis să împărtășească astăzi cu fanii primele imagini cu bebelușul și a dezvăluit și numele fetiței. Florinel și partenera sa au ales numele Kasia pentru fetița lor. 

Florinel Coman a devenit tătic pentru prima dată

Fotbalisul nu-și mai încape în piele de fericire, astfel că a împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare primele fotografii cu micuța. 

La scurt timp după naștere, logodnica fotbalistului a mărturisit că  a fost cea mai epuizantă experiență din viața ei, dar și cea mai frumoasă. Cu toate astea, Florinel Coman a fost alături de a și a susținut-o econdiționat. 

‘’Cea mai grea/epuizantă și totodată cea mai minunată experiență din viața mea. Datorită lui am reușit să duc la capăt tot acest proces. Este un tată minunat care m-a susținut neîncetat. Am reușit împreună. Echipa perfectă + tati’’, a scris Ioana Timofeciuc pe rețelele de socializare.

Motivul pentru care Florinel Coman a lipsit de la meciul FCSB-ului cu CS Mioveni

„Cu Mioveni a fost o formulă apropiată de cea cu care vom începe campionatul, mai puţin doi jucători, Radunovic şi Coman. Coman a lipsit motivat, pot să spun în premieră, ne-am înmulțit în ultima vreme, au tot născut soţiile jucătorilor. Coman are o fetiţă din seara asta. A născut natural şi a durat mai mult”, a spus ieri Mihai Stoica, managerul lui FCSB, relatează gsp.ro

Citește și: Atacul rechinilor în Egipt: ce se întâmplă cu plajele din stațiunea Hurghada la 4 zile după tragedie

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Cei doi au mai dat o șansă căsniciei: ”Cel mai minunat suflet pe care l-am cunoscut”

Lidia Buble nevoită să „fure” din cauza sărăciei. Confesiunile artistei: ”Salariul era mic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel