Lidia Buble nevoită să „fure” din cauza sărăciei. Confesiunile artistei: ”Salariul era mic”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lidia Buble, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Buble, instagram

Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada în care a fost nevoită să fure din supermarketuri din cauza sărăciei. 

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta se bucură de un mare succes pe plan profesional și duce o viață la care alții doar visează. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că artista s-a confruntat cu sărăcia. Mai mult decât atât, Lidia Buble a fost nevoită să fure din supermarketuri, deoarece nu-i ajungeau banii de mâncare. 

Lidia Buble, despre cea mai grea perioadă a vieții sale

Lidia Buble a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa. Artista a povestit că a avut mari probleme financiare, iar banii pe care îi câștiga la vremea respectivă nu-i ajungeau nici măcar de mâncare. Aceasta susține că s-a angajat ca bonă, însă salariul era unul foarte mic și nu îi ajungea să-și plătească întreținerea și chiria. 

”Momentul în care eu am ajuns la București cu fix de 40 de lei în Buzunar, mi-era atât de rușine să-l sun pe tati să-i cer să-mi dea bani de chirie pentru luna asta. Eram efectiv singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni. Îi mai sunam din când în când mai ai mei, dar mi-am dat seama că trebuie să fac ceva cu viața mea, că trebuie să găsesc o sursă de venit”, a spus Lidia Buble pe YouTube.

Cântăreața a recunoscut că ajunsese în situația în care nu mai avea ce să mănânce, astfel că a fost nevoită să fure din „supermarket”.

”Am început să lucrez, salariul era unul mic, ținând cont că trebuia să plătesc chirie, întreținere. Au fost foarte multe luni când efectiv mergeam prin supermarketuri, nu îmi e rușine. Mergeam prin supermarketuri și mâncam câte un biscuite, doi, de foame. Nu mai aveam bani nici de metrou, de RATB”, a mai zis Lidia Buble în podcastul lui Damian Drăghici.

Lidia Buble, dezvăluiri inedite din copilărie

Ce nu știu foarte mulți fani ai artistei, este că aceasta nu a avut o viață foarte ușoară. Vedeta provine dintr-o familie cu 11 frați, astfel încât a trebuit să muncească încă din copilărie, pentru a câștiga bani și pentru a-și ajuta părinții. Aceasta a avut extrem de multe locuri de muncă, din domenii cât mai variate, nefiindu-i rușine nici cu postul de femeie de serviciu.

"Eu am fost o fire foarte independentă de mică, nu puteam să le cer alor mei bani pentru haine, au crescut 11 copii. Așa că am început să-mi fac banii mei. Primul job a fost în cimitir cu tata, primeam 100 de lei pe zi. Alt job pe care l-am avut a fost să fiu femeie de serviciu la tipografie, eu nu mă duceam cu fetele în oraș, după am mai lucrat la un solar de bronzare, luam banii, îi încasam. În București primul job a fost de bonă, aveam experiență, după am fost ajutor de manager auto, după care m-am întâlnit cu o tipă care era în domeniul muzical și m-a luat cu ea la o probă. Eu nu cunoșteam niciun artist de la noi, pentru că noi acasă nu aveam televizor, știam doar cântecele noastre bisericești.", a dezvăluit artista în cadrul emisiunii online Duet cu Alexandra Ungureanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel