Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Cei doi au mai dat o șansă căsniciei: ”Cel mai minunat suflet pe care l-am cunoscut”

Data publicării:
Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Brigitte și Florin Pastramă au îngropat securea războiului. Cei doi au mai dat o șansă căsniciei lorâ și s-au împăcat. 

Brigitte Pastramă a luat o decizie radicală. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cea care a a confirmat divorțul este chiar soția lui Florin Pastramă. Bruneta a declarat că s-a săturat să trăiască în scandaluri și să-i fie pătată imaginea. 

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat

După ce și-au aruncat mai multe vorbe grele, se pare că iubirea dintre cei doi a învins, astfel că au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste. Se pare că bruneta a trecut peste toate neplăcerile create de soțul ei și a decis să îngroape securea războiului. 

Ce spune bruneta despre familia lui Florin Pastramă

În urmă cu puțin timp, Brigitte Pastramă a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru soacra ei, mama lui Florin Pastramă. 

”Ea este mama mea, a doua. Vreau din suflet să nu fie suparată niciodată pe mine, că i-am luat fiul, deoarece, îi spun astăzi, a câștigat o fiică, care o iubește mult, deoarece a dat naștere celui mai minunat suflet pe care l-am cunoscut, și îi mulțumesc”, a scris Brigitte Sfăt pe Instagram.

Și asta nu e tot. Brigitte a ținut să transmită un mesaj și pentru fratele lui Florin Pastramă, care îi este cumnat. Vedeta a precizat faptul că îl consideră fratele ei, deoarece i-a fost alături în cele mai grele momente.

”El este fratele meu nu numai în Hristos, ci persoana care a fost la greu și a crezut în ceea ce e bun în mine, și a demonstrat că merită tot respectul și loialitatea mea. Și nu voi permite nimănui, pe acest pământ să spună vreodată un cuvânt nelalocul lui de el. Familia mea”, a mai scris bruneta pe Instagram.

Brigitte spunea că problema ar fi, de fapt, la soțul ei, Florin Pastramă


„Ne dorim normal, încercăm să facem, dar nu mai vrem să facem tratament că m-am simțit rău un an de zile după tratamentul de fertilizare și m-a și costat al naibii de mult. Și nu e o perioadă bună să investești. M-am simțit foarte rău, trebuie să-ți dai injecții singură, două pe zi, mai ales după ce nu mai faci tratamentul îți e rău. După ce am pierdut sarcina mi-a fost foarte rău din cauza tratamentului hormonal, am făcut și chisturi. Nu te afectează când îl faci, te afectează după un an. Problema nu a fost la mine, la el e problema, el are bebelușii ăia ai lui mai leneși, mai puturoși”, spunea Brigitte Pastramă la Xtra Night Show.

Brigitte, agresată în plină stradă de Florin

În anul 2020, Florin Pastramă a agresat-o pe Brigitte în plină stradă. Al doilea incident public a avut loc în parcarea unui supermarket, din Sectorul 2 al Capitalei, în septembrie 2020. Atunci, bruneta a vrut să divorțeze, însă a decis să mai dea o șansă relației lor. 

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.

Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație... printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive", a declarat, la aceea vreme, Brigitte, potrivit sursei citate mai sus. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel