Ce pensie are Florin Piersic după o carieră de peste 65 de ani în lumea teatrului și a filmului. Suma este una extrem de mică

Data publicării:
Florin Piersic, Captură foto YouTube/ Reteaua de idoli TVR
Descriere foto: Florin Piersic, Captură foto YouTube/ Reteaua de idoli TVR

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu ce pensie are după o carieră de peste 65 de ani în lumea teatrului și a filmului.

Florin Piersic este unul dintre cei mai apreciați și longevivi actori atât din România, cât și de peste hotare și savurează din plin fiecare clipă a vieții, așa cum își îndeamnă de fiecare dată și spectatorii. Actorul, ajuns la vârsta de 85 de ani nu a renunțat nici acum la spectacole, chiar și în contextul pandemiei de coronavirus.

Recent s-a aflat și ce pensie are celebrul actor. Potrivit fanatik.ro, după o carieră de peste 65 de ani pe scena teatrului și a filmului, Florin Piersic încasează o pensie de doar 2000 de lei. La aceasta sumă se adaugă o indemnizație lunară de la Uniunea Teatrală din România, în valoare de de 2700 de lei.

 

Florin Piersic pleacă la Bruxelles

 

Celebrul actor pleacă la Bruxelles, ca să prezinte publicului belgian un spectacol deosebit. Acesta se numește "Străini în noapte", regizat de regretatul Radu Beligan, spectacol de a umplut sălile teatrelor din România.

"Sunt fericit că oamenii mă iubesc, în continuare"

"Vineri plec în Belgia, unde voi sta trei zile și voi avea spectacol cu piesa ‘Străini în noapte’. Urmează pentru mine o perioadă agitată, pentru că, în luna decembrie, voi merge în Dubai, la invitația lui Dan Negru, vom filma emisiunea de Crăciun, care deja a devenit tradițională. De această dată, voi pregăti telespectatorilor o surpriză și voi comenta fotografiile pe care le-am făcut, de-a lungul anilor, în timpul călătoriilor petrecute în străinătate.

Mă voi întoarce la Bruxelles, după doi ani de la ultimul recital pe care l-am susținut, în fața românilor de acolo. În ciuda problemelor cauzate de pandemie, mi-a dat telefon domnul Ciprian, organizatorul evenimentului, care mi-a spus că nu poate amâna spectacolul, pentru că toată lumea s-a bucurat că vin să joc acolo. Sunt fericit că oamenii mă iubesc, în continuare, așa cum vă iubesc și eu pe voi toți, iar emisiunea pe care v-o pregătesc de Crăciun va sta și ea, mărturie", a declarat Florin Piersic pentru fanatik.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel