Florin Piersic, deranjat la culme de replica unui coleg de breaslă: „Am vrut să mă împușc, dar nu aveam gloanțe”

Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Florin Piersic, dintre cei mai mari actori ai țării noastre, a izbucnit după ce a fost deranjat profund de o replica a unui coleg de breaslă.

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori ai țării noastre. Are în spate o carieră de peste 60 de ani în lumea teatrului și a filmului românesc. De-a lungul carierei sale a jucat în numeroase filme, iar toată lumea a auzit măcar odată de numele său. Într-un interviu pentru WOWnews, marele actor a vorbit despre cariera sa și despre recunoștința față de publicul său. 

Florin Piersic, deranjat la culme de replica unui coleg de breaslă: „Am vrut să mă împușc, dar nu aveam gloanțe”

Cu o carieră vastă ce se întinde pe parcursul a peste 60 de ani, Piersic a jucat alături de mari maeștri ai scenei românești precum Grigore Vasiliu Birlic, George Calboreanu și Ion Finteșteanu. Cu toate acestea, a subliniat că nu se simte demn de titlul de „maestru” în comparație cu actorii menționați. El a dezvăluit că, la un moment dat, un coleg de breaslă i-a cerut unei persoane să nu-i se mai adreseze cu „domnule”, ci cu „maestre”, fapt ce l-a deranjat, pentru că a simțit că nu se ridică la înălțimea maeștrilor adevărați alături de care a lucrat de-a lungul carierei sale. 

Te-ar putea interesa și: Cum ne influențează Mercur retrograd în Berbec, din 2 aprilie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Te-ar putea interesa și: Florin Piersic, umilit de o colegă de breaslă, după incidentul de la Cluj. Secretul care a ieșit la iveală abia acum

„Unui coleg de-al meu, nu pot să-i spun numele, i-a spus cineva «Domnul ...». El a spus «Mie să nu-mi spuneți domnul, mie să îmi spuneți maestre». Când am auzit am vrut să mă împușc, dar nu aveam gloanțe. Cum mă? Ce maestre? Eu am jucat lângă maeștrii adevărați: Birlic, Calboreanu, Finteșteanu. Cei care privesc sau ascultă cuvintele mele se vor întreba mulți cine sunt ei. Aici e nenorocirea, că nu-i știu. Aceștia au fost maeștrii adevărați. Nu cred vreodată că o să-i mai egaleze cineva.

Mi-e jenă să mi se spună „maestre”, când știu lângă cine am trăit eu, cu cine am făcut profesia asta, de la cine am învățat-o. (...) Eu nu sunt maestru, trăind lângă maeștrii adevărați, nu pot să mă așez lângă ei. Publicul mi-a oferit mie mai mult decât am dat eu lui. 

Cea mai mare bucurie este să fiu alături de publicul meu, el să se bucure de prezența mea. De asta m-am făcut actor, să apar în fața publicului. Este o bucurie pentru mine că încă mă recunoaște lumea, pot să mai joc, să mai apar”, a declarat Florin Piersic, pentru WOWnews.

Cea mai mare bogăție a marelui actor

Întrebat care este cea mai mare bogăție pe care o are la venerabila vârstă de 88 de ani, marele actor a răspuns: „Bogăție? Vârsta pe care o am este o bogăție pentru mine! Și încă o bogăție faptul că încă mă mai recunosc oamenii! Spun «Asta e Florin Piersic» zic: Da! «Ce ți-am spus că l-am recunoscut!» Și asta e o bogăție!”, a mai spus marele actor Florin Piersic.

Te-ar putea interesa și: Replica prin care Florin Piersic cucerea imediat orice femeie: „Ce compliment mai mare poți să faci?”

Te-ar putea interesa și: Cum a ajuns Florin Piersic să înfieze o fetiță. Actorul a ținut ascuns acest secret ani de zile: „Binele se face în liniște”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel