Florin Piersic, umilit de o colegă de breaslă, după incidentul de la Cluj. Secretul care a ieșit la iveală abia acum

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Piersic, captură video Youtube
Descriere foto: Florin Piersic, captură video Youtube

Florin Piersic a fost făcut praf de o colegă de breaslă, după ce a jignit un om al străzii.

Florin Piersic a avut în urmă cu ceva timp parte de un moment extrem de neașteptat, în cadrul unui spectacol. Chiar în timp ce actorul se afla pe scenă, un bărbat s-a dus în fața scenei și a avut intenția de a-și pune șapca acolo, pentru a primi bani, întrerupând astfel întregul show. Spre uimirea tuturor fanilor care se aflau la spectacol, celebrul actor a avut o reacție extrem de neașteptată, umilindu-l public pe bărbatul respectiv. Florin Piersic a spus că în mod normal, el ar fi trebuit să-i ofere lui bani, în niciun caz invers.

„Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program, fir-ai al d***u de vagabond. Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici? Bravo domnule, îmi place de ăsta. Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicovicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”, a reacționat marele actor. 

Citește și: Mihai Bendeac, în genunchi în fața lui Florin Piersic. Ce i-a spus marelui actor, după ce i-a pupat mâna: „O întâmplare care m-a rupt. Te iubesc mult”

Florin Piersic, făcut praf de o colegă de breaslă, în urma acestui gest

Iulia Popovici, actriță și critic, l-a făcut de râs pe marele actor, făcând publică o scrisoare pe care acesta i-a trimis-o în vremea comunismului Elenei Ceaușescu. Prin acest gest, aceasta a vrut să-i aducă aminte colegului de breaslă că până să se bucure de succesul de astăzi, și el a avut nevoie de susținere, pe care a încercat să o obține în diferite moduri.

„Înțeleg că marele actor Florin Piersic l-a umplut de zoaie pe un amărât, că-i deranja ‘programul artistic’ cu ‘cerșeală’. Las și eu aici această frumoasă telegramă de felicitare a d-lui Piersic pentru tov. Elena Ceaușescu, spre aducere aminte.

Din arhiva lui ANIC cel mic, Mihai Burcea. PS: Nu, trimisul de telegrame nu era obligatoriu, sunt mult mai mulți artiștii care n-au făcut-o decât ceilalți. ANIC, Fond CC al PCR-Cancelarie, Dosar nr. 151/1981”, a scris Iulia Dumitru pe Facebook, potrivit Fanatik

VEZI și: Florin Piersic, întâlnire cu Pablo Picasso. Ce i-a cerut actorul: „Peste 20 de ani!”

Cum suna scrisoarea trimisă de Florin Piersic

În scrisoarea făcută publică de Iulia Popovici, Florin Piersic îi adresa o urare specială Elenei Ceaușescu, cu ocazia zilei sale de naștere. 

„Cu prilejul aniversării zilei dumneavoastră de naștere, cu deosebită stimă, vă adresez felicitări și vă urez sănătate, fericire și multă putere de muncă în activitatea politică și științifică de excepțională valoare spre binele întregului nostru popor”, i-a scris Florin Piersic în respectiva telegramă trimisă Elenei Ceaușescu.

Citește și: Florin Piersic, mărturii emoționante despre cea care i-a dat viață: „Cea mai fără de pereche ființă”

Actorul, pus la zid și de fani

Se pare că nu doar Iulia Popovici a pus la zid gestul actorului, ci și fanii săi, care l-au catalogat dur pentru jignirile aduse acelui om al străzii. Videoclipul a ajuns rapid viral pe rețelele de socializare, iar internauții s-au întrecut în comentarii, unele mai dure decât celelalte.

„Totuși, nu înțeleg de unde dreptul de a jigni? Și de ce asemenea vocabular:„/ „Marele actor, dar foarte arogant, plin de bani și face mișto de mulți oameni care nu au același statut social ca și el”/ „Nu ai niciun drept să jignești acel om, e om ca și tine.  Dacă tu ești artist, nu înseamnă că el este un om de rahat. E om și el” , au fost câteva dintre comentariile fanilor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel