Replica prin care Florin Piersic cucerea imediat orice femeie: „Ce compliment mai mare poți să faci?”

Data publicării:

Florin Piersic a dezvăluit cum reușea mereu să aibă parte de succes pe plan sentimental.

Florin Piersic a fost dintotdeauna un bărbat cuceritor, fiind râvnit de foarte multe doamne din jurul său. Marele actor a fost căsătorit de trei ori de-a lungul vieții sale și, ajuns la vârsta de 87 de ani, se pare că acesta deține rețeta succesului, când vine vorba de cucerirea unei femei. Astfel, pentru a ajunge cât mai repede la inima pretendentelor sale, Florin Piersic mărturisește că le promitea tuturor că vor ajunge în fața altarului cu el, moment în care doamnele erau pur și simplu copleșite.

„Eu la toate le-am promis că le iau de neveste. Acum nu puteam să le iau pe toate. Nu se putea, dar le ziceam: mi-ar plăcea să fii nevasta mea. Ce compliment mai mare poți să-i faci unei femei decât să-i spui că ți-ar plăcea să fie nevasta ta? Din suflet că doar gura de suflet este legată.

Și îi spuneam, dar după aceea mă răzgândeam după o zi-două și ziceam: ce tâmpenie am putut să spun!”, a spus Florin Piersic în cadrul unui podcast, potrivit viva.

VEZI și: Florin Piersic se gândește la sfârșitul vieții sale: „Mai vreau să trăiesc puțin. Mi-e cam frică, recunosc. Trebuie să vină, știu, dar nu știu unde mă va prinde”

Ce înseamnă iubirea pentru Florin Piersic

Iubirea este un sentiment înălțător, extrem de profund, fără de care nu am putea trăi, spune Florin Piersic. Cu ajutorul acestui sentiment suntem capabili de multe reușite, însă fără el, viața ar fi extrem de pustie și de tristă.

„Eu cred că suntem făcuţi din iubire, trăim pentru a primi şi a dărui iubire. Fără dragoste ar fi pustiu în lume. Iubirea poate să umfle pânzele speranţei, dar singură nu poate niciodată să ducă corabia la mal.”, a mărturisit cu ceva timp în urmă Florin Piersic, potrivit sursei citate.

VEZI și: Alex Bogdan a rămas surprins de Eva Măruță la filmările pentru „Tati part-time”. Ce a învățat actorul de la fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță

Florin Piersic are o fată înfiată

Chiar dacă și-a trăit toată viața în lumina reflectoarelor, familia a încercat mereu să și-o țină într-o umbră, departe de ochii curioșilor. Astfel, în urmă cu mult timp, actorul a ales să înfieze o fetiță, lucru pe care nu și-a dorit la vremea aceea să-l facă public. După mult timp, povestea actorului a ieșit la iveală și fanii au aflat cum acesta a „salvat” un suflet pe care l-a întâlnit la filmări. 

„Vreau să fac ceva pentru fetița asta. Zic: „vreau să o înfiez”. Stătea și se uita la mine. Și eu o sesizam. Frumușică, parcă era un cap de-al lui Grigorescu. Am în imagine câțiva dintre pictorii români care au făcut tablouri pe care eu nu pot să le uit niciodată. Și mă uitam la ea, avea și o băsmăluță. Mă urmărea chipul ei. I-am spus pe tine cum te cheamă? „Maria”. Zic: „Măriucă dragă, extraordinară ești, dar de ce te uiți așa la mine?”. „Pentru că vă iubesc!”. „Mă iubești pe mine? De ce?”. „Nu știu, dar vă iubesc mult”.

I-am spus: „unde locuiești, ce fac părinții tăi?”. „Nu mai am părinți”. Cum? „Mama a căzut de pe un car cu fân și a făcut o boală, nu a mai putut să o salveze nimeni. După două săptămâni, a murit și tata”. „Și tu unde stai?” „Stau la o mătușă”. Și ne-am dus la ea. Fetița mi-era foarte dragă. Eu am avut o soră care s-a pierdut, în 42. Vreau să fac ceva pentru fetița asta. Zic: „vreau să o înfiez”. Dragilor, e foarte important ce vă spun acum. Atunci, așa am simțit că vreau să o înfiez”, a povestit Florin Piersic, în cadrul interviului cu Dan Negru, relatează fanatik.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel