Florin Pastramă, cadou de peste o sută de mii de euro pentru Brigitte Sfăt: ”Să vedem cum reacționează”

Data publicării:

Florin Pastramă a surprins-o pe Brigitte Sfăt cu un cadou de lux.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au decis în urmă cu puțin timp să-și mai dea o șansă relației, după ce ajunseseră în pragul divorțului. Chiar dacă bruneta a fost cea care a vrut să pună capăt căsniciei, tot ea și-a dorit și împăcarea, pentru că nu mai putea de dorul soțului ei, după cum declara chiar ea recent. Acum, se pare că partenerul acesteia încearcă să-i facă toate poftele vedetei, pentru a se revanșa și pentru a o face să treacă peste supărările din trecut. Brigitte a fost surprinsă cu un cadou de lux, pe care trebuia să-l primească abia în luna ianuarie. Florin Pastramă i-a oferit parteneri sale un bolid de peste o sută de mii de euro, povestind întreaga experiență în mediul online.

“Am o surpriză pentru frumoasa mea soție, Brigitte, ea și-a dorit foarte tare această mașină, singura variantă era în ianuarie, deoarece pe comandă, știți că sunt probleme. Ea știe că a venit să semneze niște acte, să vedem cum reacționează. Nu a vrut să o leg la ochi. Asta e mașina ta.”, a povestit Florin Pastramă pe Instagram.

„Cum? Nu era peste șase luni? Serios? Mașina e a mea? Nu pot să cred.”, a fost reacția soției sale. 

Fiica lui Brigitte Sfăt nu a intrat la liceul la care își dorea: ”Nu sunt deloc fericită”. Ce decizia a luat bruneta

 

 

Brgitte Sfăt și Florin Pastramă au decis să-și mai dea o șansă

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au împăcat, chiar dacă bruneta, care anunțase și faptul că vrea să divorțeze, susținea că a fost agresată de acesta. Cei doi au dezvăluit în cadrul unui interviu și care a fost realul motiv al despărțirii, dar au vorbit și despre violența ce a avut loc în cuplul lor. Deși, imediat ce a anunțat divorțul, Brigitte spunea că partenerul ei de viață a umilit-o și a agresat-o fizic de mai multe ori, bărbatul spune că nu a fost vorba despre așa ceva, ci a fost un gest interpretat greșit. 

”Am greșit în fața Domnului Iisus, am greșit în fața lui Brigitte, am țipat, nu am dat în ea. Am împins-o odată spre gard, dar bineînțeles că și Brigitte, că nu se lasă nici ea. De la două trei cuvinte care nu erau la locul lor, de acolo ne-am certat, m-am enervat eu foarte tare, mă enervez foarte grav, dar foarte rar, dar și când mă enervez e grav, iar atunci am împins-o spre gard. Ne-a făcut foarte bine despărțirea asta, am stat despărțiți trei săptămâni.”, a spus Florin Pastramă în cadrul emisiunii Star Magazine de la Antena Stars.

Florin Pastramă susține că a fost influențat să își părăsească soția

După cum au dezvăluit cei doi recent, toată cearta a pornit din cauza faptului că Brigitte s-a întâlnit în mall cu fostul ei soț. Chiar dacă Florin Pastramă nu a avut nimic de spus după această întâmplare, cei din anturajul său l-au influențat, spunându-i să se despartă de ea.

”Eu niciodată nu m-am îndoit că Brigitte ar greși cu ceva sau să n-am încredere în Brigitte. Problema a fost că toți frații din biserică când au văzut că paparazzi au prins-o cu fostul soț...Eu niciodată n-o să mă îndoiesc de Brigitte, dar frații din biserică au văzut niște imagini în care era cu el. Frații au comentat că nu e normal ca Brigitte să o ducă la mall... m-au influențat, nu eu am comentat.”, a continuat Florin Pastramă.

Citește și: Nicolae Botgros, mesaj sfâșietor la un an de la moartea soției sale: ”Sufletul nu va uita și suferă enorm de mult”

Cum să nu te îngrași în concediu. Cât alcool ar trebui să bei și care este singura greșeală permisă / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel