Nicolae Botgros, mesaj sfâșietor la un an de la moartea soției sale: ”Sufletul nu va uita și suferă enorm de mult”

Data publicării:
Sursa foto: Nicolae Botgros, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Nicolae Botgros, Facebook

Nicolae Botgros a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, la un an de la moartea soției sale. 

Nicolae Botgros nu și-a revenit încă după moartea soției sale, care s-a stins din viață în anul 2021, din cauza unei boli grave. Acum, la un an de la tragedie, artistul a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde a povestit cum a decurs dimineața din ziua când a aflat această veste cumplită. În final, acesta îi este recunoscător soției sale, pentru că, până să plece, i-a oferit cei mai frumoși 50 de ani dn viața lui.

„A trecut un an fără Liduța. Nici nu știu cum să numesc această zi, 26 iulie 2021, ora dimineții 6-15 minute, când m-a telefonat de la spitalul unde a fost internată soția mea Lidia și mi-au dat vestea că Liduța ne-a părăsit pentru totdeauna.

Nu mi-aș dori să simtă cineva această mare durere, pierdere imensă, omenească. Un lucru este cert: că cei 50 de ani de căsnicie au fost și fericiți”, a scris Nicolae Botgros pe pagina personală de Facebook.

”Sufletul nu va uita și suferă enorm de mult”

Mai mult, chiar dacă primește zeci de încurajări, care îl sfătuiesc să meargă mai departe, pentru că acesta este cursul firesc al vieții, Nicolae Botgros spune că sufletul nu va putea uita niciodată această tragedie și va suferi în permanență. 

”Am trecut cu Liduța prin mari triumfuri. Știu și primesc acel sfat: Fii tare, vremea tratează și mergem înainte. Daaa, știu foarte bine, dar sufletul nu va uita și suferă enorm de mult.

Dumnezeu să o odihnească în dreapta lui și noi, care am apreciat-o, să-i purtăm cu mare demnitate amintirea. Cu mare drag de scumpa noastră Liduța, Nicolae, Cristi, Cornel și Angela”, a continuat acesta.

Nicolae Botgros nu vrea să-și mai refacă viața

Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 50 de ani. Tocmai din acest motiv, artistul a declarat în urmă cu ceva timp faptul că nu crede că-și va mai putea reface viața niciodată, ba mai mult, acesta susține că timpul nu va șterge rana uriașă și golul care a rămas în inima lui.

”Nu cred. Niciodată. Această durere, această pierdere este imensă, prea mare este, ca să vorbim despre așa ceva. Cu toate că se vorbește că timpul va vindeca. Nu cred. Eu văd, cu cât trece timpul mai mult, mai greu mi se face.”, a spus el într-o emisiune TV, potrivit spynews.

Cauza morții Lidiei Bejenaru

Cunoscuta artista a murit la vârsta de 68 de ani, boala care a pus-o la pământ fiind cancerul. Fiul acesteia declara atunci faptul că mama sa suferise mai multe intervenții, pentru a se face bine, însă niciuna nu a dat rezultat. 

“A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Corneliu Botgros, violonist în cadrul Orchestrei de muzică populară „Lăutarii”, pentru 6TV, potrivit impact.

Citește și: Constantin Enceanu, dezvăluiri emoționante despre Petrică Mîțu Stoian: „Visez cu ochii deschiși la ce am făcut noi în decursul anilor”

Teo Peter Jr., la un pas de moarte pe Transalpina, după 18 ani de la pierderea tatălui său: „Mașina a luat foc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel