Fiica lui Brigitte Sfăt nu a intrat la liceul la care își dorea: ”Nu sunt deloc fericită”. Ce decizia a luat bruneta

Data publicării:

Fiica lui Brigitte Sfăt nu a reuși să intre la liceul la care visa.

Fiica lui Brigitte Sfăt a susținut recent examenul de Evaluare Națională. Chiar dacă, cu câteva zile înainte de probe, mama sa declara faptul că are emoții pentru Sara, adolescenta nu-și făcea deloc griji că nu ar putea intra la liceul la care visează, din cauza notelor mici. Se pare că temerile s-au adeverit, iar Sara nu a reușit să obțină un loc la instituția de învățământ de elită unde dorea, motiv pentru care bruneta a ales să-și înscrie fiica la un liceu privat.

“Nu, nu am intrat (n.r. la liceul unde își dorea). Am luat o notă destul de bună și am intrat la un liceu foarte prost. Am intrat la un liceu cu 3 note mai mici decât nota pe care am luat-o eu. Acum o să mă duc la un liceu privat pentru că nu sunt deloc fericită cu liceul la care am intrat. M-am dus zilele acestea de la școala unde am fost și acum trebuie doar să mă duc la școală și să plătească mama suma. Așa mă transfer, mă înscrie.”, a declarat Sara, fiica lui Brigitte Pastramă potrivt ego.ro

Brigitte Sfăt este o mamă strictă

Mai mult, chiar dacă cele două par a fi cele mai bune prietene, fiica brunetei spune că are destul de multe interdicții impuse de mama sa.

“Nu mă lasă să fac foarte multe. Să ies afară seara, mă lasă să ies afară până la 22.00-23.00 maximum. Nu prea mă lasă să dorm la prietenele mele acasă, abia m-a lăsat ieri, de ziua mea. Cam atâta nu mă lasă. Nu mă lasă să plec altundeva, în alt oraș, fără să fie și ea cu mine.”, a mai declarat Sara.

Te-ar putea interesa și: Prima fotografie cu Brigitte Sfăt și Florin Pastramă de când s-au împăcat. Ce declarație de dragoste i-a făcut bruneta soțului ei

Ce facultate vrea să urmeze Sara

Pe viitor, fiica lui Briggite are planuri mari și vrea să urmeze facultatea de Drept. Chiar dacă nu este o decizie definitivă, aceasta este sigură de faptul că nu vrea să părăsească România.

“Vreau să dau la Facultatea de Drept, să mă fac notar. Dar nu știu acum cum o să meargă. O să încerc. Nu prea aș vrea să plec (n.r. din țară), dar, între timp, poate o să mă mai răzgândesc. Nu știu sigur.”, a mai spus fiica lui Brigitte Sfăt.

Ce cadouri a primit fiica lui Brigitte Sfăt de ziua ei

În urmă cu câteva zile, Sara a împlinit vârsta de 15 ani. Mama sa nu putea trece cu vederea acest eveniment important, motiv pentru care i-a organizat adolescentei o petrecere mare, cu foarte mulți invitați din showbiz. De la eveniment n-a lipsit, bineînțeles, nici Florin Pastramă, care i-a făcut și un cadoul special fiicei sale vitrege.

“Am primit machiaje, haine, bijuterii. De la mama am primit acești pantofi, pe care îi am acum. Florin mi-a luat o rochie și mi-a dat bani pentru acești pantofi. A pus și el la brățară. Mie îmi place foarte mult moda. Mi se pare că mă îmbrac foarte frumos pentru vârsta mea. Îmi place foarte mult cum mă îmbrac și stilul meu.”, a mai spus ea.

Florin Pastramă, primele declarații după ce a fost acuzat că și-ar fi agresat soția: ”Am împins-o o dată spre gard”

Citește și: Dan Capatos, mesaj dur pentru George Buhnici: ”N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel