Florin Dumitrescu, motivul pentru care a refuzat să participe la America Express: Mi s-a propus de foarte multe ori

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Florin Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care nu a plecat în America Express.

Florin Dumitrescu a primit și el oferta de a merge în America Express, acolo unde deja 9 cupluri celebre au început aventura vieții lor. Chiar dacă ambii lui colegi au spus da provocării, chef Cătălin Scărlătescu fiind chiar în această ediție a reality show-ului, celebrul bucătar de la Antena 1 a preferat să rămână în România. Acesta a dezvăluit faptul că a primit în repetate rânduri propuneri de a pleca pe Drumul Aurului, însă fără nicio urmă de regret, Florin Dumitrescu a refuzat, de fiecare dată.

„Mi s-a propus de foarte multe ori să merg în Asia Express/America Express. Nu îmi place să fiu departe de familie atât de mult timp. Nu e pentru mine”, a spus chef Florin Dumitrescu, potrivit spynews.

Ce îi urează Florin Dumitrescu colegului său, Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a plecat în competiția vieții lui însoțit de iubita sa, Doina Teodoru. Pe aceasta cale, colegul său de emisiune i-a urat mult noroc acestuia, înainte să plece la drum, și spune el, îl așteaptă acasă cu marele premiu.

„M-am bucurat pentru el și i-am urat succes pentru că e o experiență grea și are nevoie de succes. Sper că se va descurca bine, foarte bine. Să aducă banii acasă”, a mai spus chef Florin Dumitrescu.

Cum trebuie gătit BROCCOLI. Ai greșit ENORM: E iac pentru că nu-i omori VIERMELE! I-am convins pe mulți să mănânce după asta

Motivul pentru care Florin Dumitrescu nu mănâncă pâine

Florin Dumitrescu a fost invitat recent în cadrul podcastului lui George Buhnici, unde a dezvăluit mai multe secrete din bucătăria românească. Acesta a povestit chiar și o întâmplare ce l-a determinat să nu mai consume pâine.

"Dacă vrei, te fac să nu mai mănânci pâine în viața ta. Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie, o avea deschisă de foarte mult timp. La un moment dat, i-a curs bidonul de afânător, era un ingredient lichid pe care-l băga în aluatul de pâine și i-a făcut gaură în beton. Ăla a căzut ca picătura chinezească, peste noapte i-a făcut gaură în beton, în 12 centimetri. Asta se întâmplă de fapt cu ce mâncăm noi. De asta, atunci când cumperi pâinea trebuie să știi ce cumperi. Că dacă o cumperi pe cea mai ieftină clar va fi așa. Eu de asta mănânc lipie, faină cu apă.", a declarat chef Florin Dumitrescu în cadrul podcastului.

Celebrul chef refuză să mănânce și ciorbe, la restaurante românești

Pe lângă pâine, Florin Dumitrescu are o problemă și cu ciorbele de la anumite restaurante din România. Acesta spune că majoritatea conțin un ingredient, care lui nu îi face deloc bine și la care are reacții foarte grave. Și, tocmai din cauza faptului că ospătarii nu recunosc niciodată faptul că mâncarea conține acel praf, chef Dumitrescu preferă să nu mai mănânce deloc.

"Nu mai mănânc ciorbe la cârciume românești, pentru că e plină mâncarea de praf. În momentul în care gust, două nopți n-o să mai fiu om, îmi rupe stomacul. Am citi că conțin anumite substanțe care pot da și amnezie. Eu întreb ospătarii: aveți vegeta în farfurie? Folosiți așa ceva? Ei îmi spun că nu, niciodată. Există un secret prin care ei pot folosi vegeta fără să vezi. Există multe substanțe chimice în asta. E îngrozitor.", a mai dezvăluit el.

Chef Dumitrescu, despre BOLILE pe care și le-a descoperit: Sunt pilaf. Excesele se plătesc, e BOALA porcului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel