Chef Dumitrescu, despre BOLILE pe care și le-a descoperit: Sunt pilaf. Excesele se plătesc, e BOALA porcului

Data actualizării: | Data publicării:
Chef Florin Dumitrescu, foto Instagram
Descriere foto: Chef Florin Dumitrescu, foto Instagram

Chef Florin Dumitrescu a vorbit despre problemele de sănătate pe care le dezvoltăm din cauza alimentației, dar și despre afecțiunile sale.

George Buhnici a lansat o teorie care spune așa: "Fiecare leu pe care-l economisești la mâncare în tinerețe, îl dai cu dobândă pe pastile în partea a doua și a treia a vieții"

"Din experiențele oamenilor din jurul meu, da, sunt de acord. Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese, chiar și sportul în exces se plătește. Eu până la 14 ani am fost sportiv de performanță și, crede-mă, am avut niște probleme foarte mari din cauza asta, pentru că mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme. Am făcut polo, am fost portar la polo și am genunchii pilaf, pilaf de la antrenament, pentru că portarul trebuie să lucreze picioarele în apă. 

Noi în apă aveam bordură de beton pe care trebuia să o ținem deasupra capului 30 de secunde în serie, un minut pauză, iar 30 de secunde. Și, da, am probleme cu genunchii, picioarele, spatele.

Și am și de la bucătărie, pentru că de la 16 ore în picioare, în perioada de creștere... tot ce e în exces plătești. Mai ales la mâncare", a declarat chef Florin Dumitrescu, în podcastul lui George Buhnici de la Youtube.

Boala pe care a descoperit-o Florin Dumitrescu la 16 ani
 

"Eu la 16 ani nu mâncam! Gustam. Și munca în bucătărie îți desface stomacul într-un mod ciudat. Eu la 16 ani am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, păcălit de miros și crede că el mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și aii senzația că poți să o duci la nesfârșit.

Dar când ai ieșit din miros te lovește foamea, bineînțeles, și primul lucru pe care-l bagi în gură îți ajunge. Eu la 16 ani nu mâncam. Avem 61 - 62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam.

La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a povestit Florin Dumitrescu.

Citește continuarea pe DC Medical și află ce diagnostic a primit celebrul chef. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel