Florentina Opriș, la Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz. Vă vine să credeți care e vârsta ei?! / video

Data actualizării: | Data publicării:
Florentina Opriș
EXCLUSIV
Descriere foto: Florentina Opriș

Florentina Opriș este invitată la Mi-Th influencer, emisiune realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz la DC News și Spectacola.

 

Dacă ar fi să o descriem în doar câteva cuvinte, putem spune că Florentina Opriș este ambasador al vieții sănătoase, sportului și alimentației corecte. Are doctorat în nutriție și știe cum poate o femeie să-și mențină greutatea, astfel încât trecerea anilor să nu fie o problemă. A făcut atletism de performanță de la nouă ani, fiind o împătimită a sportului. Dar nu i-a plăcut doar mișcarea, ci și televiziunea unde și acolo a făcut performanță. Realizatoarea TV a colaborat cu mai multe posturi de televiziune în care a promovat un stil de viață sănătos și, de asemenea, a lansat câteva cărți.

În prezent, Florentina Opriș lucrează la Kanal D, unde are o emisiune de succes „Sport, dietă și o vedetă". Cunoscuta prezentatoare TV poate fi un model pentru toate femeile din România. După 25 de ani de căsnicie, a rămas văduvă, dar a reușit să-și regăsească dorința de viață. Are un fiu în vârstă de aproape 30 de ani, Loren.

Și vă vine să credeți sau nu... dar Florentina Opriș are... 54 de ani! Greu de crezut pentru că, la modul în care arată, nu-i dai mai mult de 28 de ani! Cum reușește să se mențină atât de tânără, vom afla chiar de la ea, duminică, 18 decembrie, de la ora 11.00, pe Spectacola și DC News, la emisiunea Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz.

Va fi o discuție liberă între trei prietene vechi, o discuție și despre viața personală, despre importanța prieteniei, nu doar despre sport și dietă. Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă promit un dialog emoționant, plin de momente extrem de interesante.  

 

Vom afla cum slăbim în mod sănătos. Florentina Opriș ne va spune dacă putem slăbi trei kilograme în trei zile fără a ne pune sănătatea în pericol. Va fi o discuție binevenită înainte de mesele copiase care urmează de Crăciun și Revelion.

Nu uitați: duminică, 18 decembrie, de la ora 11.00, vă așteptăm la Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz.

Mi-Th influencer este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel