Fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu, pe mâinile medicilor: „A fost foarte curajoasă”. Cum se simte Sofia

Victor Slav și Bianca Drăgușanu nu au trecut prin cea mai bună perioadă, pentru că Sofia s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate.

Victor Slav a povestit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat fiica sa și a Biancăi Drăgușanu în ultima vreme. Fostul prezentator TV a vrut să plece cu micuța într-o binemeritată vacanță, însă acest lucru a fost amânat de Sofia, care s-a îmbolnăvit și a fost supusă unui tratament, timp de câteva zile. Bărbatul spune că aceasta a contactat o bacterie din excursia în care fusese recent cu mama sa celebră, în Turcia. În cele din urmă, Victor Slav a fost ușurat datorită faptului că toată situația a fost depășită cu bine, micuța fetiță fiind extrem de curajoasă în fața acestor probleme.

„Am încercat să plec și eu concediul pe undeva, să-mi fac și eu concediul alături de fiica mea. Am reușit, spun asta pentru că a și fost bolnăvioară. A venit din Turcia și am stat vreo patru zile prin spital.

A luat o bacterie. A fost o perioadă destul de grea, dar am trecut de ea. A fost foarte curajoasă și a trecut repede.”, a mărturisit Victor Slav, potrivit Fanatik.

Bianca Drăgușanu: „Eu n-am nevoie să mă lupt pentru bani”. De câte ori pe săptămână practică vedeta MMA / EXCLUSIV

 

Ce relație are Victor Slav cu Sofia

Recent, bărbatul a vorbit despre relația dintre el și Sofia , care se apropie de vârsta de șase ani și care este pregătită să înceapă o nouă etapă, mersul la școală. Cu toate acestea, Victor Slav nu-și face nicio problemă cu privire la capacitatea celei mici de a se integra în colectivitate și de a-și face prieteni noi, pentru că, spune el, fetița Biancăi este foarte sociabilă.

„Suntem într-o etapă frumoasă, mai avem puțin și facem 6 ani. Mergem și la școală din septembrie. Deci lucrurile au avansat, timpul trece foarte repede. Suntem bine. Nu-mi vine să cred că a crescut. Timpul trece incredibil de repede, azi luni-mâine e vineri, nu mai zic să suntem la jumătatea anului și ne facem planuri de Revelion. Trebuie doar să prindem momente cu care să rămânem. Abia aștept să o văd în prima zi de școală. O să am emoții, dar nu o să plâng. Din punctul ăsta de vedere sunt foarte liniștit pentru că Sofia este foarte sociabilă. Imediat unde sunt copii este și ea. Se prezintă și apoi întreabă dacă vor să fie prieteni. Pe mine mă uimește”, a povestit Victor potrivit ego.ro

Bianca Drăgușanu își va deschide ”Școala de dive”: ”Vreau să fiu cea care predă”

 

Ce activități face bărbatul cu fiica lui

Mai mult, Victor Slav este un tată extrem de răbdător, care o lasă pe Sofia să-i facă toate lucrurile care îi trec prin cap.

„N-am scăpat de fundițe și clame. Chiar zilele trecute asta voia să-mi facă. Luase oja și mi-a zis să stau să-mi facă unghiile. Am încercat să-i explic că băieții nu-și fac unghiile și era foarte mirată, dar a fost înțelegătoare. Am scăpat ușor. Dacă insista nu aveam ce să fac, îți dai seama. Deci am scăpat de activitățile astea. Mi-a făcut în schimb control medical. Cu stetoscopul, cu toată trusa din dotare. M-a pus să deschid gura și mi-a zis că am o ciupercă și că trebuie să iau medicamente. Cam așa ne jucăm noi.”, a continuat acesta amuzat.

Cum se înțelege Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, cu iubita lui Victor Slav: ”Cam asta se întâmplă și la alții”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 sep 2022, 16:15 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience