Cum se înțelege Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu, cu iubita lui Victor Slav: ”Cam asta se întâmplă și la alții”

Data publicării:

Victor Slav a dezvăluit cum se înțelege Sofia cu actuala sa iubită.

Victor Slav a divorțat de Bianca Drăgușanu în 2014, cei doi având împreună o fetiță superbă, Sofia. Chiar dacă aceasta locuiește cu mama ei, prezentatorul TV are o relație la fel de specială cu ea, datorită faptului că cea mică vine des acasă la tatăl ei. Blondina a anunțat deja faptul că și-a dat fiica la diverse cursuri, precum pictură și înot, pentru a-și dezvolta cât mai multe abilități. Acum, tatăl ei celebru vorbește cu emoție despre toamna aceasta, care va veni cu multe provocări pentru Micuța Sofia, care va intra în grupa zero. Mai mult, acesta a dezvăluit și ce planuri are cu fiica în llunile de vară care au mai rămas.

„Dar cred că asta este universal valabil, cam asta se întâmplă și la alții. Începem școala în septembrie, clasa zero, trece timpul fenomenal de repede. În vara asta cu siguranță trebuie să mergem la mare cel puțin o dată, pentru că îi place foarte mult”, a spus Victor Slav, pentru Impact.

Pentru ce sumă ar accepta Bianca Drăgușanu să participe la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”: Am încasat 100.000 de euro din videochat

Cum se înțelege iubita lui Victor Slav cu Sofia

Victor Slav trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Selina, așadar a fost o provocare în plus pentru acesta să își aducă fiica acasă. Totuși, vedeta spune că Sofia a reacționat foarte bine când i-a întâlnit partenera, iar cele două se înțeleg de minune, spre fericirea fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

„Sincer, nu am avut emoții, pentru că o cunosc pe Sofia care este foarte sociabilă, o cunosc și pe iubita mea, care, la fel, îndrăgește copiii. Copiii vin la ea ca un magnet! Nu mi-am făcut probleme și chiar a fost super, nicio problemă din punctul acesta de vedere”, a mai declarat prezentatorul TV.

 

Ce activități face Victor Slav cu Sofia

Mai mult, Victor Slav este un tată extrem de răbdător, care o lasă pe Sofia să-i facă toate lucrurile care îi trec prin cap.

„N-am scăpat de fundițe și clame. Chiar zilele trecute asta voia să-mi facă. Luase oja și mi-a zis să stau să-mi facă unghiile. Am încercat să-i explic că băieții nu-și fac unghiile și era foarte mirată, dar a fost înțelegătoare. Am scăpat ușor. Dacă insista nu aveam ce să fac, îți dai seama. Deci am scăpat de activitățile astea. Mi-a făcut în schimb control medical. Cu stetoscopul, cu toată trusa din dotare. M-a pus să deschid gura și mi-a zis că am o ciupercă și că trebuie să iau medicamente. Cam așa ne jucăm noi.”, a declarat Victor Slav pentru ego.ro

Bianca Drăgușanu, o femeie de afaceri de succes: "Am zile când mănânc în mașină". Ce spune vedeta despre proiectele din Dubai

„Toată ziua vrea în parc”

În momentele în care nu îl machiază și nu îi pune clămițe tatălui ei, fiica Biancăi Drăgușanu vrea să meargă mereu în parcul de distracție. Totuși, Victor Slav i-a explicat acesteia că nu este bine să iasă afară din casă pe caniculă, iar micuța pare că a înțeles foarte bine.

„Toată ziua vrea în parc. Ultima dată erau afară 38 de grade și i-am zis că e caniculă. I-am spus că trebuie să învețe un cuvânt nou: caniculă. I-am zis că înseamnă că este foarte cald și nu are de ce să se ducă în parc, că nu e voie. A înțeles, dar mergem des în parc”, a mai spus Victor.

Citește și: Elena Merișoreanu amână operația la picior: ”Am evenimente. Mi-e rușine să-i refuz”. Care este starea de sănătate a artistei / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel